Hånd Pain Relief

May 24

Hånd Pain Relief


Hånd smerte kan være forårsaket av en rekke forskjellige tilstander eller skader. Å vite hva som forårsaker hånd smerte er svært viktig å finne ut hva slags hånd behandling for ville være mest effektivt å bruke. Hvis du har hånd smerte som er reoccurring eller alvorlig eller vedvarende smerte forårsaket av skade, bør du oppsøke lege for å finne ut hva som kan være årsaken til smertene.

Vanlige Hånd betingelser

Ifølge UT Southwestern Medical Center de vanligste hånd smerte problemer er leddgikt, carpal tunnel syndrom, ganglion cyster og sene problemer. En skade av hånden i den foreliggende eller tidligere kan også være kilden til smerte eller bare overarbeidet hender på grunn av gjentatt belastning eller aktivitet. Behandling av smerte vil variere i henhold til den type problem som blir opplevd. Det finnes behandlinger tilgjengelig for å prøve å redusere smerte uansett hva den underliggende sykdommen kan være å i det minste finne noen midlertidig lindring.

hånd~~POS=TRUNC Øvelser

The Mayo Clinic råder noen enkle øvelser for fingre og hender for leddgikt smerte, men disse øvelsene kan hjelpe på mange gener hånd smerte situasjoner. Øvelser inkluderer strekke hånden ut og deretter forsiktig lage en knyttneve. En annen øvelse ville være å strekke fingrene ut så mye som mulig så sakte bringe dem sammen igjen. Ingen av rådet øvelsene skal forårsake smerte eller for mye ubehag; hvis de gjør det, vil enn hånd øvelser sannsynligvis ikke være det riktige valget for din smerte.

Over disken

Noen av de over mot rettsmidler kan være alt som trengs. Velg anti-inflammatoriske medisiner som naproxen, ibuprofen eller acetylsalisylsyre. Disse typer NSAIDS er vanligvis mer effektive fordi de kan også bidra til å redusere betennelse eller hevelse. Aktuelt kremer, balsamer eller salver kan hjelpe til med hånden smertebehandling, og det er et utvalg å velge mellom som bruker forskjellige aktive ingredienser fra mentol til salicylat eller capsaicin. Det kan ta litt eksperimentering for å se finne ut hvilken aktuell løsning er riktig for deg.

Håndledd eller hånd støtter, håndbukseseler og stabilisatorer er et annet alternativ. Hvis hånden smerte er forårsaket av repeterende bevegelser, så dette kan være løsningen, men du må være forsiktig med seg en håndbøylen for lengre perioder eller sikre dem tett. Dette kan føre til muskelatrofi eller føre til mer problemer fordi musklene trenger å ha frittgående bevegelser til tider, bør du snakke med legen din om hvordan du kan bruke din støtte seler og hvor lenge.

andre alternativer

Hånd smertelindring kan være hadde til tider ved å bruke is og hvile hånden særlig hvis området er hovne eller senebetennelse er indikert. Hvis isen terapi ikke hjelper, bør du vurdere å slikke hendene i Epsom salter, varmt vann og trollhassel å lindre muskler og sener. Mange synes at ganske enkelt å bruke kalde eller varme pakker lindrer smerte eller bruke en roterende kombinasjon av de to ved å bruke varme og deretter bytte til kaldt. Prøv forskjellige løsninger for å komme opp med hva som fungerer best for smertene.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com