Prostaglandiner bivirkninger

November 12

Prostaglandiner bivirkninger


Prostaglandiner er umettede karboksylsyrer som er syntetisert i hver eneste celle i kroppen. De oppfører seg som hormoner ved at de er kjemiske budbringere i cellene, selv om de ikke er klassifisert som hormoner. De serverer en rekke funksjoner for å beskytte vev og regulere kroppens kjemikalier. Prostaglandiner hjelpe med innsnevring av blod fartøy vegger og koagulering, med reproduktive prosesser som indusere arbeidskraft, med oppstart av smerte og betennelse reaksjon for å beskytte vev når skadde, og for å hemme syrer og øke slimproduksjon.

Hos spedbarn

Prostaglandin medisiner er ofte brukt i nyfødte med medfødte hjerteproblemer å innsnevre blodårene til kirurgi kan gjøres. Det er også brukt i spedbarn med blodpropp problemer, som prostaglandin hjelper på blodpropp. Bivirkninger kan være alvorlige og kan inkludere hjerte nød, feber, og jitteriness. Gastric obstruksjon har også blitt observert hos nyfødte etter prostaglandin behandling.

under Ap

Prostaglandiner brukes til å indusere arbeidskraft, spesielt når svangerskapet er forsinket. Det initierer sammentrekninger av den glatte muskulaturen i livmoren. Det er noen ganger administreres som en gel plassert i fødselskanalen. Bivirkninger kan være feber, diaré, blødninger, et behov for keisersnitt, kvelning av den nyfødte, og hypotoni hos den nyfødte.

under Aborter

Prostaglandin medisiner brukes til å fremkalle abort å avslutte svangerskapet. Bivirkninger kan være kvalme, oppkast, diaré, flushing, frysninger, hodepine og luftveissymptomer.

i menn

Prostaglandiner brukes til å behandle erektil dysfunksjon hos menn. Bivirkninger kan være smerter på injeksjonsstedet, urethral og testicular smerte, blødning, apné, feber, beslag, ødem, hjertearytmi og priapisme. På grunn av alvoret i bivirkninger, bør de behandles med prostaglandiner for erektil dysfunksjon være under nøye tilsyn av lege.

Bivirkninger i Glaukom Pasienter

Prostaglandiner blir rutinemessig brukt til å behandle grønn stær for å redusere betennelse og intraokulært trykk. Bivirkninger utvalg kan fra enkle kosmetiske reaksjoner på livstruende problemer. Kosmetiske bivirkninger som forlengelse og mørkere øyevipper, mørkfarging av iris og pigmentering problemer rundt øynene kan oppstå. Sløring, kløe, svie, eller hudutslett også kan føre til. Flere alvorlige bivirkninger som makulaødem, cyster i iris, og gjenopptakelse av herpes simplex keratitt kan forekomme hos noen pasienter.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com