Baseball Bor for Kids

February 17
Baseball Bor for Kids

Trenere og foreldre kan bruke baseball øvelser for å hjelpe barna forbedre sitt spill. Flere morsomme baseball øvelser kan hjelpe ungdommene utvikle ferdigheter i å kaste, fange, treffer og basen kjører.

kaster

En god måte å hjelpe et barn med nøyaktighet når du kaster en baseball er å henge en gammel dekk fra et tre gren i bakgården. Barnet kan øve kaste baseball gjennom hullet i dekket. Etter hvert som barnet blir mer nøyaktig med å kaste, kan hun bevege seg lenger bort fra dekk for å gjøre øvelsen mer utfordrende. Drillen kan bli et spill ved å gjøre hvert kast verdt et visst antall poeng. Antallet punkter vil øke etter hvert som avstanden øker.

Catching

En enkel øvelse for å hjelpe et barn med fanger innebærer å bruke en tennisball og en murvegg. Barnet kaster tennis ball på veggen og fanger det som det kommer tilbake. Barnet kan øke vanskelighetsgraden ved å kaste ballen hardere. Denne øvelsen blir mye moro når to barn er involvert. Boret kan være som spillet "hest" i basketball. Ett barn kan kaste ballen på veggen i et forsøk på å gjøre den andre barnet gå glipp av det når den spretter tilbake. Hvis et barn ikke er i stand til å fange ballen, får hun et brev. Det første barnet å stave "hest" taper spillet.

treffer

En populær drill brukes av mange baseball trenere er rask kaste treffer drill. Ved utøvelse av denne drill, står røren på plate med en tilbakeløpssperre noen få fot foran platen. En kasteren, bevæpnet med flere balls, står på den motsatte side av platen og kaster baller på tvers av platen. Barnet forsøker å treffe hver baseball inn i løpssperren som den krysser plate. Denne øvelsen fungerer på å utvikle et barns reflekser for å svinge balltre raskt og nøyaktig.

Base Running

En baseball drill som barna har mye moro med det pickle drill, som også kalles ape i midten. Denne baseballkamp involverer tre spillere. En spiller er basen løper og de to andre spillerne prøver å merke ham ut. De to barna som arbeider sammen stå 30 fot fra hverandre på forskjellige baser. For eksempel kan ett barn stå ved første base, mens den andre står på andre base. Basen løperen starter på første base og prøver å gjøre det til andre uten å bli tagget av baseball. De to andre spillerne kaster ballen frem og tilbake i forsøk på å tagge basen løperen. Derfor er basen løperen i en pickle. De tre barna bytter posisjoner når løperen er merket og en ny spiller vil da være i pickle.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com