Ørevoks fjerning og sikkerhet

December 6

Ørevoks fjerning og sikkerhet


Ørevoks buildup kan føre til plutselig hørselstap, utrolig øret fylde eller press, en kjedelig øreverk og kløe inni øret. En vanlig indikator på ørevoks buildup er problemer med å høre på telefon. Først kan du tror det er telefonen. Prøv å bytte til det andre øret, og hvis lyden er klarere og sterkere du mest sannsynlig har ørevoks buildup. Svaret er ikke å begynne å grave inni øret prøver å få ørevoks ut; ørene er delikat og kan lett bli skadet. Men hjemme ørevoks fjerning gjøres trygt og riktig kan være svært effektive.

Sikkerhet

Du kan mistenke voks buildup, kan du være 99 prosent sikker, men ifølge Mayo Clinic, er det ingen måte å vite om du har overdreven ørevoks uten at legen ser inn i ørene dine. Når det gjelder å trygge ørevoks fjerning, som bekrefter at du har ørevoks buildup er et nødvendig første skritt.

Ikke stikk noe inn i øret i et forsøk på å trekke ut ørevoks. Ifølge American Academy of Øre, sondering øret med gjenstander som bomullspinner eller Bobby pinner i et forsøk på å fjerne ørevoks skyver bare ørevoks dypere inn i øret.

Det amerikanske Food and Drug Administration fraråder bruk av øret lys for å fjerne ørevoks. Øregangene er forskjellige lengder, bredder og former. Øret lys kommer med generelle instruksjoner for å plassere en kjegle dypt inn i øregangen. Dette kan skade trommehinnen.

Hvis du føler at din ørevoks blokkering forverres etter behandling hjemme eller du opplever smerte, svimmelhet eller ringing i ørene mens du forsøker hjemme behandling, gjøre en avtale for å ha en lege fjerne ørevoks.

Hvis du har diabetes, tar blodfortynnende, har en perforert trommehinne, rør i ørene, en aktiv ørebetennelse eller væske drenering fra øret, ikke forsøk på-hjem ørevoks fjerning. Gjør en avtale med legen din.

Før fjerning

Disse trinnene bør gjøres før en ørevoks fjerning lege avtale eller før du prøver hjem behandling for ørevoks fjerning. Ørevoks som har bygget opp forårsaker en blokkering i øregangen har blitt hardt eller klissete. For å gjøre det lettere for ørevoks å komme ut, mildne eller oppløse noe av det første. Du kan kjøpe over-the-counter glyserin øredråper eller lage din egen ved hjelp av varmt vann, hydrogen peroxide og natron.

For hjemmelagde drops blande enten en kopp varmt vann med en spiseskje med natron eller 1/2 kopp varmt vann med 1/4 kopp hydrogen peroxide. Bruk en dropper å plassere to til tre dråper inn i øret to til tre ganger daglig. Bruk i opp til en uke før ørevoks fjerning. Bruk alltid romtemperatur eller kroppstemperaturen synker. Kalde dråper vil føre øresmerter.

fjerning

The American Academy of Øre anbefaler øret syringing eller vanning for å fjerne ørevoks hjemme. Vanntrykket vasker ut voks rester fra øregangen trygt og effektivt. Du kan bruke en kommersielt tilgjengelig vanning kit eller en pære sprøyte. Hvis du ikke har tilgang til heller, kan du skylle ørene ut mens du tar en dusj. Bruk varmt, kroppstemperatur vann når du skyller ut ørene. Du kan ta en kopp inn i dusjen eller badekaret og bruke den til å fylle øret sprøyte eller mens i dusjen at vannet spray inn i øret og slå øret ned for å drenere vannet ut. Ikke plasser dusjhodet direkte mot øret. Øre sprøyter er designet for å bare slippe en trygg mengde vanntrykk. Skyll øret en gang daglig i opp til en uke.

Forebygging

Ved å bruke dråper for en dag, og deretter skylle ørene en gang hver fire til seks måneder, kan du unngå ørevoks buildup. Du kan også ha ørene profesjonelt rengjort av legen hver seks til 12 måneder.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com