Hvordan å behandle dårlig ånde Med Apple Cider Eddik

December 11
Hvordan å behandle dårlig ånde Med Apple Cider Eddik

Dårlig ånde, eller halitosis, kan være forårsaket av en rekke faktorer. Å ha dårlig ånde kan være pinlig og forårsake lider frustrasjon og angst. Ifølge Mayo Clinic, noen av de potensielle årsakene til halitosis inkludere visse matvarer, helsemessige forhold og orale sykdommer. Behandlingen av halitose er vanligvis relativt enkel avhengig av årsaken. Tannkrem, munnvann, tanntråd og vanlig tannpleie kan bidra til å lindre symptomer på dårlig ånde. Apple cider eddik er en folkemedisin at noen mennesker tror kan også bidra til å lette dårlig ånde.

Trinn 1

Ta en spiseskje av eple cider eddik før et måltid. Du kan også fortynne eddik i et glass vann. Eddik vil hjelpe kroppen din fordøye sitt måltid, og kurere dårlig ånde.

trinn 2

Drikk en spiseskje av eple cider eddik etter hvert måltid. Hvis du ikke kan tolerere eddik på egen hånd, bland en spiseskje eddik med en 8-oz glass vann.

trinn 3

Legg eple cider eddik til mat for å hjelpe hjelpemiddel med fordøyelsen. Noen mennesker har dårlig ånde fordi de mangler magen syrer å fordøye maten. Eddik vil fungere som en magesyre, og bryte ned maten, herding din dårlig ånde.

Trinn 4

Gurgle med eple cider eddik. Legg ½ ss eddik til en kopp vann. Gurgle i ti sekunder i stedet for munnvann etter måltider for å kurere dårlig ånde.

Du trenger

  • Apple cider eddik

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com