Sage Herb Fordeler

March 20

Sage Herb Fordeler


Sage, et medlem av mynte familien, er en lav vekst, grå-grønn busk som antas å ha sin opprinnelse i Middelhavsregionen. Bladene har lenge blitt brukt som et krydder. Anlegget har også en lang historie med bruk til medisinske formål. Den vanlige salvie anlegget, Salvia officinalis, nå dyrkes i mange områder av verden, og er mye brukt av gourmetkokker, naturmedisinere og andre.

Rekke bruksområder

Sage er så populær og fordelaktig at det het 2001 er Herb of the Year av International Herb Association (IHA). Hvert år velger IHA er Horticultural komiteen en urt å ære, å velge blant kandidater som er outstanding "i minst to av de tre hovedkategorier:. Medisinske, kulinariske eller dekorative" I tillegg til sin bruk i kulinariske og medisinske applikasjoner, er den aromatiske urten populært med håndverkere som bruker tørket bunter av salvie i å sette sammen dekorative kranser og andre håndverket prosjekter.

På kjøkkenet

Selv salvie legemiddelbruk strekker seg tilbake mer enn to årtusener, sin popularitet som et kulinarisk krydder er forholdsvis ny, og kan dateres tilbake til det syttende århundre. Det legger ikke bare en hyggelig utvalg av smaker til mat, men det også er lastet med vitamin A og C og hjelpemidler fordøyelsesprosessen, noe som gjør det til et utmerket krydder for fet mat. Amerikanske kokker bruker salvie i forberedelsene brød stuffing for fjørfe. Italienerne bruker det i en rekke populære oppskrifter, inkludert saltimbocca, gnocchi og focaccia.

Medisinsk Elements

I tillegg til de nevnte vitamin A og C og dens egenskaper som en fordøyelseskanal hjelpemiddel, har salvie andre elementer av medisinsk verdi, ifølge Michael T. Murray og Lara pizzorno, forfatterne av "The Encyclopedia of Healing Foods." Disse inkluderer rosmarinsyre, flyktige oljer og flavonoider. Murray og pizzorno krav salvie har vist seg effektive i å hemme veksten av slike mikrober som bakterier og sopp; senke blodsukkernivået hos diabetikere; og hindre svette. Sats på frisk salvie over tørket variasjon når det tidligere er tilgjengelig. Andre kilder hevder at salvie er effektiv som et vanndrivende, slimløsende, snerpende, antioksidant og anti-inflammatorisk.

aktuelle programmer

Bruk av salvie i aktuelle programmer dateres tilbake til antikken, og mange naturmedisinere fortsette å bruke urten på denne måten. Ifølge University of Wisconsin Hagebruk Information nettsted, et omslag består av hakkede salvie blader og spytt kan lindre kløe og betennelse forårsaket av insektbitt. Det er også ubekreftede påstander for salvie effektivitet i vorte fjerning.

Sage Tea: Bra for hva feiler deg

En enkel måte å prøve noen av de medisinske fordeler hevdet for salvie er gjennom å drikke en og annen kopp salvie te. En spesielt enkel oppskrift kommer fra hagebruk informasjon nettsted. "Hell en kopp kokende vann over en til to teskjeer av tørkede [salvie] blader og bratt i ti minutter." Gravide kvinner, epileptikere og personer med leversykdom bør unngå salvie te, og ingen bør drikke den på en kontinuerlig basis for mer enn en uke eller to.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com