Hvor lang tid tar det for matforgiftning for Pass?

May 28

Matforgiftet varighet

Matforgiftning kan ta mange ulike former, avhengig av bakterier som gnister det, men symptomene er vanligvis det samme. Matforgiftning forårsaker alvorlig oppkast, diaré, magekramper, feber og tretthet, og selv om symptomene vil trolig være veldig brå og voldelig, bør den verste av dem forsvinne innen 12 til 48 timer. En person som har lidd av matforgiftning kan fortsette å føle seg litt kvalm, uregelmessig og sliten i opptil 10 dager, men alle symptomene bør gå etter det.

Behandling av matforgiftning

Matforgiftning bærer en alvorlig risiko for dehydrering, så drikk rikelig med vann og sportsdrikke, selv om du kaster opp og lider av diaré, da dette vil holde minst noen væsker i systemet ditt og holde elektrolytter noe balansert. Når de mest alvorlige symptomer på matforgiftning har gått, drikke vann, hvile og spise hva du kan inntil du har kommet tilbake til full helse.

fare~~POS=TRUNC soner~~POS=HEADCOMP

Hvis svært alvorlig matforgiftning symptomer som konstant oppkast, diaré og svimmelhet, vedvarer i mer enn 48 timer, kan du gå til lege eller sykehus umiddelbart, så de kan være et tegn på komplikasjoner som krever en medisinsk faglig oppmerksomhet. Gravide kvinner, spedbarn, eldre og de med undertrykt immunsystem bør søke legehjelp umiddelbart hvis de har matforgiftning, som de er vanligvis ikke er sterk nok til å kjempe tilstanden på egenhånd.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com