Bivirkninger av Ripped Fuel Ephedra Free

February 12

Ripped Fuel er en ephedra-free kosttilskudd markedsføres av Twinlab som en fettforbrennende vekttap alternativ. Ripped Fuel hadde tidligere inneholdt efedrin som en del av det er thermogenic formel før 2004 forbud mot ephedra inneholder kosttilskudd av Federal Drug Administration. Selv om det ikke anses som farlige, er ephedra-free Ripped Fuel ikke statlig regulert fordi det anses som et kosttilskudd. Som alle kosttilskudd, det er en iboende risiko for å oppleve potensielt skadelige bivirkninger når du tar Ripped Fuel.

Koffein bivirkninger

En av de viktigste aktive bestanddeler av Kruse Fuel er en høy dose av koffein. Ifølge Twinlab.com, en enkelt kapsel av ephedra-free Ripped Fuel Extreme inneholder ca 220 mg koffein. Produsentens anbefalte dosering er to kapsler av Ripped Fuel Extreme to ganger om dagen. For å sette dette i perspektiv, gjennomsnittlig kopp drypp kaffe inneholder nesten 120 mg koffein som betyr at to kapsler av Ripped Fuel Extreme er nesten tilsvarende fire kopper kaffe. Hvis du har fulgt den anbefalte doseringen vil du være forbruker nesten 900 mg koffein per dag. Ifølge MayoClinic.com, tung koffein bruk, som er definert som mer enn 500 til 600 mg koffein per dag, kan føre til betydelige bivirkninger. Disse bivirkningene inkluderer nervøsitet, skjelving, akselerert eller uregelmessig hjerterytme, søvnløshet, mage smerter, hodepine og angst. Disse effektene kan også forstørres hvis du tar disse kosttilskudd mens forbruker andre koffeinholdige produkter. Rådfør deg med fastlegen hvis du vurderer å ta noe alternativ vekttap eller diett supplement.

Chromium bivirkninger

Den ephedra-free Ripped Fuel formel inneholder også 200 mcg, krom polynicotinate. Ifølge University of Maryland Medical Center, er krom en viktig faktor som brukes for metabolismen av glukose til energi. Forskning viser at de fleste mennesker er ernæringsmessig mangelfull i krom inntak, og at det kan være en medvirkende årsak til noen kroniske sykdommer, inkludert fedme og diabetes. Chromium har blitt stadig lagt til sportslige kosttilskudd, som ephedra-free Ripped Fuel, for å fremme muskelbygging og vekt-tap selv om det er relativt lite dokumentert bevis for å støtte bruken. Noen av bivirkningene forbundet med krom forbruk inkluderer magesmerter og smerter, uregelmessig hjerterytme og potensielle lever og nyreskader.

L-karnitin bivirkninger

En annen aktiv ingrediens i ephedra-free Ripped Fuel er et stoff som heter L-karnitin. Ifølge University of Maryland, er L-karnitin et viktig næringsstoff som brukes til å omdanne fett til energi. L-karnitin er ikke ansett som et viktig næringsstoff fordi folk flest kan syntetisere forbindelse naturlig i kroppen. Noen av de kliniske anvendelser av L-karnitin inkluderer behandling av hjertelidelser som angina og hjerteinfarkt, diabetisk nevropati, Alzheimers sykdom, mannlig infertilitet og vekttap. Det er minimale bivirkninger forbundet med L-karnitin forbruk, men det er et potensial for kompliserte interaksjoner med andre medisiner. Hvis du vurderer å supplere din diett med en alternativ tilsetningsstoff som ephedra-free Ripped Fuel, bør du først konsultere legen din for å minimere mulige komplikasjoner.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com