Anti-Aging Skin Diet

May 18

Nærende huden din innenfra er like viktig som å bruke antiwrinkle lotions og kremer for å hjelpe deg å se yngre ut. Dr. Nicholas Perricone, MD, i sin 2005 boken "The Wrinkle Cure," legger frem en sunn spising plan som er spesielt designet for å gjenopprette huden til en ungdommelig glød. Hvis du følger de viktigste elementene i Dr. Perricone antiaging hud kosthold, som er beskrevet her, kan du begynne å se yngre og føler revitalisert i løpet av uker.

Få rikelig med protein

Frie radikaler, de ustabile molekyler som påfører skade på cellene våre, utløser betennelse, er hovedårsakene i forårsaker huden til å se eldre ut. Protein er en viktig nøkkel for å reparere den skaden.

Mange mennesker, kvinner spesielt, ikke får nok protein i kosten. Ifølge Dr. Perricone, bør en aktiv kvinne bruker 60 til 80 gram protein per dag, eller 50 til 60 hvis inaktiv. Menn bør få 80 til 120 gram om aktive og 70 til 80 hvis inaktiv.

Sørg for å få protein fra magre kjøttpålegg fremfor fete kjøttpålegg. Hold forbruket av rødt kjøtt til et minimum, eller unngå det helt. Fisk er en god proteinkilde på grunn av sitt høye innhold av omega-3 fettsyrer, som bør være en daglig del av din antiaging diett på grunn av sin evne til å bekjempe betennelser. Laks, makrell, sild, ansjos, snapper, bass, bluefish, ørret og skalldyr er ditt beste spill.

Yoghurt er en annen god kilde til protein. Den gunstige bakterier i yoghurt fremme et sunt fordøyelsessystem. Velg nonfat eller fettfattig yoghurt. Spis andre lav-fett eller nonfat meieriprodukter i moderate mengder. Bruk eggehviter i stedet for hele egg. Bønner og andre belgfrukter gir fiber, så vel som protein. Nøtter og frø er også høy i protein og omega-3 fettsyrer.

Fargerike karbohydrater

Dr. Perricone anbefaler at du har en karbohydratkilde til hvert måltid. Fokus på fargerike frukter og grønnsaker fordi de er de med mest antioksidanter for å bekjempe de frie radikaler. avocado; mørke, grønne blader; oransje squash; bær; honningmelon; og paprika er gode eksempler på antioksidantrike matvarer.

Du vil også være lurt å se etter karbohydratkilder som er lav på glykemisk indeks. På den måten vil du unngå toppene i blod sukker som utløste kjemiske reaksjoner i kroppen som fører til betennelse og en rekke andre fysiske plager.

Low-glykemisk carb kilder inkluderer mest nonstarchy grønnsaker, samt bønner, blåbær, melon, fersken, pærer, plommer og sitrusfrukter.

Unngå sukker, pasta, poteter, ris, brød, frokostblandinger, mais, mango, papaya og bananer.

Flere tips

Ha 1 ts. olivenolje eller linfrøolje, eller 5 til 10 oliven med hvert måltid.

Sørg for at du får tilstrekkelige mengder av vitaminene A, C og E i kosten.

Spis fire eller fem mindre måltider hver dag i stedet for tre store.

Prøv å tilfredsstille dine søt tann med frukt i stedet for høy-karbohydrat snacks.

Hold huden hydrert ved å drikke rikelig med vann.

Spis flere porsjoner med honningmelon for de to eller tre dager før en spesiell hendelse. Du skal se en merkbar forbedring i teksturen i huden din.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com