Rollen til en fysioterapeut i hjertesvikt

June 3

Lang borte er de dagene når pasienter med hjertesvikt var motet fra enhver form for fysisk anstrengelse for frykt for at det ville forverre tilstanden deres. Utallige studier har konkludert med at fysioterapi hjelper de fleste hjertesviktpasienter å ikke bare opprettholde, men også beskjedent forbedre sin hjertefunksjon. Selv om det er ganske mye et tilfelle av bruk det eller mister det, kan en fysioterapeut hjelpe finne nivået av "bruke det" som er riktig for deg.

Hva er hjertesvikt?

The American Heart Association definerer hjertesvikt som hjertets manglende evne til å oppfylle alle kravene til kroppens vev. Hjertesvikt er vanlig hos menn og kvinner som har lidd et hjerteinfarkt --- et avbrudd i blodtilførselen til hjertemuskelen. Slike skader reduserer hjerte effektivitet. Andre pasienter kan utvikle hjertesvikt på grunn av høy alder. De tidlige tegn på hjertesvikt inkluderer tretthet og kortpustethet utløst av anstrengelse. Over tid kan disse symptomene om pasienten har øvd seg selv eller ikke.

Et ord av forsiktighet

Fordelene med fysioterapi for hjertesviktpasienter har blitt godkjent av en rekke anerkjente myndigheter på hjertehelse, inkludert AHA komité on Exercise, rehabilitering og forebygging. Men som enhver god regel, denne har sine unntak. Ta kontakt med kardiolog og / eller fysioterapeut for å se om du er en kandidat for et program for fysioterapi. De fleste hjertesviktpasienter er, men det er viktig å sjekke først.

Finn en lisensiert Fysioterapeut

På samme måte som du ville insistere på en lege med topp lyd legitimasjon, vil du ønsker å finne en fysioterapeut som er fullt utstyrt for å håndtere dine behov. The American Physical Therapy Association (APTA) tyder på at du alltid søke en fysioterapeut som er lisensiert, selv om det er terapi som vil bli utført i anlegg vedlikeholdes av legen din. APTA nettsted har en PT locator tjeneste som lar deg plugge inn ditt postnummer og generere en liste over akkrediterte fysioterapeuter innen et bestemt antall miles i ditt hjem.

Fysioterapi Works

En stor undersøkelse, funnene som ble publisert i den 8 april 2009, nummer av Journal of American Medical Association (JAMA), konkluderte med at et program av fysioterapi for hjertesviktpasienter var ikke bare trygt, men produsert beskjeden fordeler. Studien, kalt HF-ACTION (Hjertesvikt: En kontrollert studie Gransker Utfall av Exercise Training), involvert "en randomisert kontrollert studie av 2,331 medisinsk stabile polikliniske pasienter med hjertesvikt og redusert ejeksjonsfraksjon," ifølge JAMA.

Fysioterapi for intensivpasienter?

Selv om fordelene ved fysioterapi poliklinisk er allment akseptert, den APTA i november 2007 gitt ut en studie som sa det støtter fysioterapeutisk intervensjon mens pasientene er utvinne i en medisinsk intensivavdeling (ICU). Foreningen hevdet at å få hjertesviktpasienter involvert i enkle pust og range-of-motion øvelser hjulpet forkorte oppholdet i ICU, sammenlignet med andre som ikke deltok i fysioterapibehandlinger.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com