Hvordan Monter en Arm Sling

April 8Slynger er ortopediske enheter designet for å immobilisere en skadet ekstremitet. Slynger er spesielt nyttig for å redusere smerte. Folk fremme den helbredende prosessen ved å bære en arm fatle og beskytter armen mot ytterligere skade. Slynger er klumpete og har en brukbar titt. De er litt vanskelig, og posene er vanligvis for stor og ikke skreddersydd. Slynger huse en rekke størrelser og gi rom for mer bevegelse enn foreskrevet. Nøkkelen til dimensjonering er en riktig passform. Pass på at seilet passer ordentlig før bruk.

Bruksanvisning

1 Mål underarm med et målebånd fra den laterale epicondyle (albue) til den femte metacarpal-phalangeal joint (håndledd) for å finne den riktige slynge størrelse. Slynger selge i fem størrelser: XS (pediatrisk), 6 til 8 inches; liten, 8 til 12 inches; ende medium 12 til 15 inches; stor 15 til 18 inches; XLarge 18 til 20 inches.

2 Support skadet arm ved montering stropper med bistand. Bruk uskadd arm for å støtte den skadde albuen i en rett vinkel. La assistent skyve seilet over albuen, passer det godt i lommen dannet av uåpnet enden av slyngen. Ved montering av slyngen uten assistanse, sitte komfortabelt ved et bord, med albuen skadet arm bøyd 90 grader i rett vinkel. Plasser den skadde armen på en pute og skyv seilet inn på armen fra albuen. Hvis du ikke klarer å trekke stroppen opp og over skulderen, fest og løft den over hodet til motsatt skulder.

3 Hold skulderen i en nøytral, avslappet stilling ved montering seilet. En tilstrekkelig utstyrt slynge er lang nok til å støtte hånden og håndleddet, men inkluderer ikke fingrene. Forkorte slynge lengde ved å brette den åpne enden inne i seg selv. Hold den skadde hånden litt forhøyet for å redusere smerte og hevelse som kan forstyrre nøyaktig tilpasning.

4 forlenge og forkorte stroppen ved hjelp av to metal "D" -formet ringer, som festes til seilet er åpen ende. Stroppen bærer vekten av skadet arm, og går over uskadet arm skulder. Fest stroppen ved å tre stroppen gjennom begge D-ringer. Løkke enden av stroppen tilbake over ringen lengst fra kroppen, og tilbake under den andre ringen i nærheten av kroppen til å låses på plass. Forkorte lengden på stroppen på D-ring ved å trekke mer stropplengdens gjennom før låsing. Ikke gjør stroppen justeringer for kort. Dette fører til ubehag ved å sette skulderen inn i en Shrugged stilling.

Hint

  • For å fjerne slynge, legg stroppen over hodet. Unbuckling stroppen er ikke nødvendig.
  • Denne enheten vil ikke hindre eller eliminere enhver risiko for skade. Ikke stram stroppene. Hvis det er noen tegn til hevelse, smerte eller hudirritasjon, slutte umiddelbart og oppsøke lege.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com