Diet Coke & amp; insulin Resistance

October 27

Diet Coke, et produkt laget av The Coca-Cola Company, er en populær diett brus. Det er en viss uenighet med hensyn til de effekter av noen av de forbindelser som finnes i diett Cola på insulinresistens. Eventuelle bekymringer over sikkerheten til Diet Coke for personer med insulinresistens er ubegrunnet. Faktisk kan konsumere Diet Coke være gunstig for personer med insulinresistens.

Ingredienser i Diet Coke

Ifølge Coca Cola nettsiden, Diet Coke består av kullsyreholdig vann, karamell farge, aspartam, kalium benzoat, fosforsyre, sitronsyre, koffein og naturlige smaker. Det er tilstedeværelsen av aspartam, kunstig søtningsmiddel som blir brukt i diett Cola i stedet for sukker som tillater denne soda for å ikke gi noen kalorier. Aspartam er også ansvarlig for eventuelle bekymringer om sikkerheten av Diet Coke for personer med insulinresistens. Aspartam er et stoff som ligner i struktur til sukker, som lurer smaksløkene til å tro at de opplever noe som inneholder sukker. I motsetning til sukker, kan aspartam ikke bli brent som drivstoff og legger ingen kalorier i kostholdet.

insulin Resistance

Insulinresistens er en tilstand som oppstår når kroppen ikke reagerer skikkelig på insulin. Insulinresistens fører blodsukkernivået til å være unormalt høy. Et av de største problemene med insulinresistens er at det ofte utvikler seg i type 2 diabetes. Type 2 diabetes øker risikoen for å utvikle hjertesykdom, retinal skade, nerveproblemer og nyresvikt.

Aspartam og insulinresistens

En bekymring som har vært reist om aspartam-holdige produkter, for eksempel Diet Coke, er at de kan være farlig for personer med diabetes eller insulinresistens. Ifølge Joslin Diabetes Center, er det ingen bevis for at produkter med aspartam er farlig for mennesker med diabetes eller andre insulin problemer. Faktisk kan Diet Coke være gunstig for personer med insulinresistens, fordi det gir dem mulighet til å konsumere noe som smaker søtt uten å øke blodsukkeret.

betraktninger

Selv drikker Diet Coke kan være en fordel hvis du har insulinresistens, er det ikke en "magic bullet" for høyt blodsukker. Diet Coke kan hjelpe deg med å redusere blodsukkernivået, men bare hvis den brukes som en erstatning for mat og drikke, som vanlig Coca-Cola, som inneholder sukker. Men drikker Diet Coke alene vil ikke behandle insulinresistens eller forebygge type 2-diabetes med mindre det brukes som en del av en samlet endring i kostholdet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com