Rolling Pin Insomnia Tips

August 29

Rolling Pin Insomnia Tips


Ifølge Mayo Clinic, mer enn en tredjedel av alle voksne har søvnløshet og til, mens opptil 15 prosent av befolkningen rapporterer kronisk søvnløshet. Mens det er mange reseptbelagte medisiner tilgjengelig, enkle endringer i livsstil og muskelavslapning kan gjenopprette trengte hvile. En av de enkleste metoder er gjennom bruk av en kjevle.

refleksologi

Refleksologi er en helbredende kunst av meget gammel opprinnelse. Gjennom press blir plassert på bestemte områder av kroppen, fremmer refleksologi helbredelse ved å stimulere nerver og oppmuntre blodstrømmen. Ingenting kan erstatte kompetansen til et besøk til en kvalifisert refleksolog. Imidlertid kan bruk av en kjevle på føttene hjelpe deg å sove.

Sitte komfortabelt og plasser kjevle på gulvet. Begynn med å rulle bue av en av føttene over pinnen. Mens du fortsetter å gjøre dette kan du ønsker å sakte rotere foten fra høyre til venstre, slik at de indre og ytre aspekter av foten din blir massert i tillegg. Fortsett til ballen av foten din, og deretter hælen. Bruk bare så mye press som du føler deg komfortabel med. Du kan føle spraking eller spretter under huden. Dette er normalt som det er utgivelsen av fanget giftstoffer som har blitt holdt i muskler og sener. Når du er ferdig med den ene foten, flytte til den andre.

Massasje

Deep-vev og trigger-punkt massasje fokus på muskel knop som er smertefullt når trykket. Det frigjør ofte endorfiner (naturlig smertestillende) i tillegg. Dette kjevle metoden erstatter ikke riktig massasje teknikker. Det kan imidlertid gi noen midlertidig smertelindring og at du kan hvile. Du kan være i stand til å nå enkelte områder av kroppen din på egen hånd, men for best resultat er det best å la noen andre utføre denne teknikken på deg.

Denne metoden kan gjøres samtidig legge ned eller står opp mens balansere mot en benk eller vegg. Begynn øverst på skuldrene fra nakken til over skuldrene. Bruk sakte jevnt trykk og rulle jevnt frem og tilbake flere ganger. Utfør denne til begge sider på toppen av skuldrene. Fortsett nedover ryggen din ved å starte i løpet av en scapula (skulderbladet) ned øvre del av ryggen. Det kan være flere triggerpunkter som vil være svært øm så en lettere trykk kan være nødvendig. Dette bør gjøres på begge sider av øvre del av ryggen regionen. Det kan være lurt å rulle rundt og over brystkassen med et lett trykk. Fortsett langs tilbake fra skulderbladene ned til baken. Masser begge sider for optimale resultater.

avslutt~~POS=TRUNC tanker

Kjevle teknikker kan være ubehagelig i utgangspunktet, så sakte øke intensiteten. Hvis det fortsatt er for smertefullt, prøve å plassere et kjøkkenhåndkle festet med gummistrikk rundt pinnen. Rull kjevle sakte. Begynne med fem minutter, og langsomt øke varigheten til 15 minutter. Drikk ekstra vann om kvelden og i løpet av neste dag for å hjelpe flush toksiner som er frigitt fra musklene.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com