Vitamin A Oil for en øyeskade

August 18

Vitamin A Oil for en øyeskade


Øyet er et følsomt organ som er ansvarlig for å oppdage og konvertere lys til impulser i nerveceller som ligger i hjernen. Fordi øynene er organer, krever de næringsstoffer og fuktighet for optimal funksjonalitet. Lær fordelene med vitamin A olje og andre relaterte vitaminer i omsorgen for øyeskader forårsaket av infeksjon og / eller sykdom.

Øyeskader (plager)

De fleste skader på øyet er forårsaket av bakterier og allergener. Betennelse i øyelokkene, også kjent som konjunktivitt eller "pink-eye"; skjellende kløe i kantene av øyelokk (blefaritt); små blemmer som ligger på bunnen øyet felgen (Sties); og røde, rennende øyne fra allergi er noen av de vanligste øye plager som kan være smittsom, men ikke nødvendigvis alvorlig. Øyeinfeksjon blir alvorlig når venstre ubehandlet. Betennelse i øyet er vanligvis forårsaket av invasjon av bakterier eller virus, dårlig hygiene eller lavt immunforsvar, ifølge Urter 2000. Behandlingen krever øyedråper er foreskrevet av lege. Mer alvorlige plager, som grønn stær og grå stær, krever oppmerksomhet av en lisensiert øyelege, som grå stær må fjernes kirurgisk.

Naturlig rettsmidler: Vitaminer

Ifølge The Eye Digest, er grønne bladgrønnsaker og urter anbefalt for behandling og / eller forebygging av grå stær, grønn stær, makuladegenerasjon og diabetisk retinopati. Vitamin A (betakaroten), C, E og K og karotenoider (lutein og zeaxanthin) er høy i antioksidanter og finnes i de fleste grønne bladgrønnsaker, og dermed beskytte dem mot frie radikaler, ifølge The Eye Digest. Personer som tar warfarin, også kjent som Coumadin, bør forsiktighet opprettholde normale og konsistente nivåer av vitamin K i kosten, som en plutselig økning eller reduksjon i vitamin K fører til en opphevende.

Fordeler med Vitamin A (Oil)

Ifølge Liv Clinic, vitamin A, også kalt retinol, hjelper øynene justere mellom lys og mørke svingninger (innendørs-utendørs), og produserer fuktighet i øyne, hud og og slimhinner. Vitamin A, som hovedsakelig kommer fra animalske matvarer, har noen opprinnelse i plantebasert mat også. Beta-karoten når forbrukes er naturlig omdannes av kroppen til vitamin A. Vitamin A forhindrer grå stær og korrigerer nattblindhet. Vitamin A kan konsumeres i form av en olje (kapsel eller frittflytende), eller som en matkilde. Tran, lever (kylling, biff), gulrøtter, søtpoteter, grønnkål, spinat, honningmelon, mango, squash og søte røde paprika er rike på vitamin A.

Anbefalt dosering

Ifølge Alt om Vision, "Den amerikanske RDA (anbefalt daglig inntak) for menn alder 11+ er 1000 Retinol ekvivalenter (RE),. RDA for kvinner alder 11+ er 800 RE Vitamin A er også målt i internasjonale enheter (IE) : 1 RE = 10 IU for planteprodukter og en RE = 3,3 IU for animalske produkter ".

Pleie for øynene

Ifølge Urter 2000, for å opprettholde riktig hygiene og stell av øynene, ikke gni øynene med uvaskede hender. Avstå fra å dele håndklær, siden mange infeksjoner er passert denne måten. Endre putevar og håndklær regelmessig. På grunn av den høye sannsynligheten for overføring av smitte fra en person til den neste, ta forsiktighet ved håndtering av øynene. Ved øyeinfeksjon, unngå å bruke kontaktlinser og øyesminke, som disse elementene kan forverre og videre hevde infeksjon og ubehag i øynene.

Forholdsregler av vitamin A Bruk

Som i 2010, er det ingen kjente bivirkninger av vitamin A-bruk. Med alle kosttilskudd imidlertid følge de anbefalte doser for å unngå toksisitet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com