Termoelement Wire Typer

November 14

Termo ledninger er metallkryss laget av legeringer med høy varme og elektrisk ledningsevne. De brukes overalt hvor omgivelsestemperaturen baserte automatiske tidsavgrensninger og aktiveringer er nødvendig, for eksempel i ovner eller varme alarmer. Termoelementer brukes til å måle og kontroll over et bredt temperaturområde. Vanligvis er termo ledninger brukt som Thermopiles, som er flere termoelementer koblet i serie eller parallell. Termo varierer fra metall legering som brukes i industrien. Legeringen bestemmer en termo fysiske egenskaper, slik som konduktivitet, magnetisme og temperaturområdet. De er også klassifisert basert på isolasjonstypen.

Standard Termo Wire

Type K er et generelt formål termoelement og er laget av krom-alumel legering. Det er billig og har et bredt temperaturområde -200 til 1350 grader Celsius. Det har nikkel, som gjør det magnetisk. Type E er også en standard termoelement ledning. Det består av krom-konstantan. Dette magnetisk termo ledningen er mest egnet for kryogenisk bruk. Den kan måle over et temperaturområde fra -40 til 900 grader Celsius. En annen standard termoelementledning, type J, er laget av jern-konstantan. På grunn av tilstedeværelsen av jern, har den en forholdsvis begrenset temperaturområde fra -40 til 750 grader Celsius, men den har en høyere følsomhet. Standard type N termo ledningen er en nicrosil-nisil legering, og er mest effektiv i å måle temperaturområder enn 1200 grader Celsius. Preparatet gjør det også mindre utsatt for høy temperatur oksydasjon.

Low-følsomhet Termo Wire

Lav sensitivitet termo tråder er laget av platina-rhodium-legering og er de mest stabile termoelementmaterialer som er tilgjengelige. Nærvær av platina som gjør dem kostbare og bare anvendt i spesielle situasjoner, slik som måling av meget høye temperaturer. Type B er en lav følsomhet platina-rhodium-termoelement som måler temperaturen fra 0 til 1800 grader Celsius. Type R og S måle temperaturer opp til 1600 grader Celsius.

Termo Ledninger av andre legeringer

Type T er en ikke-magnetisk termoelement laget av kobber-constantum og kan måle temperaturer i området fra -200 til 350 grader Celsius. Type C-termoelement er fremstilt av wolfram og rhenium, med et svært bredt spekter av 0-2300 grader Celsius. Men ikke bruk denne typen i nærvær av oksygen og ved temperaturer over 260 grader Celsius. Type T og C er best egnet for bruk i vakuumovner. Nikkel brukes i type N termo og kan måle temperaturer opp til 1400 grader Celsius.

Termo Ledninger av isolasjonstype

Metall-omsluttet termoelement ledninger har magnesiumoksid isolasjon og er dekket med en metallkappe. Duplex isolerte ledninger, som er den vanligste typen, har en enkel isolasjon som kan variere avhengig av applikasjonen. Termoledning er også tilgjengelig uten isolasjon.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com