Hvordan bruke magnetiske smykker for Health

January 13

Magnetisk terapi enheter har vokst i popularitet de siste årene som behandling for en rekke helsemessige plager. Forskning har vist blandede resultater om hvorvidt det er en effektiv, komplementær form for alternativ medisin. I dag, magnetisk terapi enheter inkluderer produkter som magnetiske armbånd og andre smykker. Talsmenn hevder at magnetiske smykker fremmer økt blodstrøm, som kan hjelpe til med healing og gi lindring fra smertene forbundet med alt fra carpal tunnel syndrom til leddgikt.

Bruksanvisning

1 Velg et fasjonabelt stykke magnetiske smykker som oppfyller dine helsemessige behov. Du kan plukke fra ringer, armbånd, halskjeder og øredobber i kobber, gull og sølv.

2 Velg allergivennlige metaller for å unngå dårlige reaksjoner. Ikke ha magnetiske smykker for lenge, da det kan redusere effektiviteten.

3 Kjøp kvalitet magneter med de riktige styrke og gauss rangeringer for din helse problemet. Den gauss vurdering av en magnet bestemmer hastigheten i hvilken den virker.

4 Sammenlign priser. Ved å kontrollere flere leverandører, er du sannsynligvis å finne rimelige alternativer.

5.

Hint

  • Ha på smykker nær området som trenger healing eller smertelindring.
  • Se en lege hvis du har noen negative reaksjoner på magnetiske smykker.
  • Ikke bruk magnetiske smykker dersom du bruker blodfortynnende medisiner, hvis du er gravid, eller hvis du bruker en pacemaker eller en insulinpumpe.
  • Legg merke til at den magnetiske smykker du kjøper kanskje ikke har blitt vitenskapelig vurdert eller vist seg å fungere.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com