Fordeler Fra Candida Shots

January 24

Fordeler Fra Candida Shots


Candida albicans er en gjærsopp som vokser naturlig i menneskekroppen. En svak eller ineffektiv immunsystemet kan tillate organismen å spre seg og forårsake lokaliserte sykdommer, for eksempel en vaginal infeksjon gjær eller trost i halsen. En systemisk infeksjon kan utvikle seg også. Holde Candida i sjakk krever et sterkt immunforsvar. I de senere årene har legene begynt å bruke Candida og immunsystemet til å skape en ny behandling for en gammel problem: vorter.

vanlige vorter

En University of Arkansas studie publisert i Archives of Dermatology i 2001 fant at 74 prosent av pasientene som har vorter ble behandlet med injeksjoner av Candida antigen rapportert oppløsning på sine vorter. Dette ble sammenlignet med 55 prosent av pasienter som rapporterte suksess etter deres vorter ble behandlet med kryoterapi. Videre denne studien rapporterte at mange pasienter som hadde vorter på andre områder av kroppen sin så disse warts løse også.

plantar warts

Dr. Harvey Lemont, rapportering i tidsskriftet Podiatry I dag melder at Candida antigen injeksjoner lage en effektiv behandling for plantar vorter på foten. Han anbefaler tre ukentlige injeksjoner som består av like deler lidokain og Candida antigen.

kronisk Candidiasis

Kontroversen raser over om Candida hypersensitivitetssyndrom, også kalt gjær overvekst, selv eksisterer. Leger CO Truss og William Crook, derimot, har hver skrevet uavhengig om dette emnet, og de hevder at det kan behandles ved hjelp av immunterapi med Candida antigen injeksjoner.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com