Hvordan Cut Out Bread & amp; Sukker

June 25

Sukker og brød kan smake godt, men de kan heve insulin nivåer, forårsaker en betennelsesreaksjon i kroppen din. Resultatet? Vektøkning, redusert energi og for tidlig aldring. The Department of Agriculture opplyser at amerikanernes forbruk av raffinert sukker og korn har økt betydelig de siste 50 årene. Selv eliminere brød og sukker kan ikke være lett i begynnelsen, det finnes måter å adoptere sunnere vaner.

Trinn 1

Lag en liste over dine matvalg i løpet av en vanlig uke, betaler spesiell oppmerksomhet til noen matvarer som inneholder mel eller sukker. Siden sukker og brød er en så vesentlig del av det amerikanske kostholdet, kan du bli overrasket over hvor mye sukkerholdige og stivelsesrik mat du forbruker.

trinn 2

Eliminer åpenbare kilder til sukker og brød, slik som godteri, kaker, brus og alle hvitt mel-baserte brød. Oprah.com bemerker at dersom en matvare inneholder mel, sukker eller andre søtningsmidler, er det pro-inflammatorisk og bør unngås.

trinn 3

Gjør deg kjent med mat etiketter. Selv om det kan være lett å få øye på produkter som inneholder mel, er det vanskeligere å identifisere de med sukker, ettersom det er funnet ikke bare i dessert elementer, men også i mange vanlige matvarer. Ann Louise gittleman, forfatter av "Get the Sugar Out", skriver at høy-fruktose mais sirup, mais-basert søtningsmiddel, kan være til stede i pastasauser, salat dressing, yoghurt og juice, blant andre matvarer.

Trinn 4

Gradvis erstatte sukker og brød med sunne erstatninger. Bytt ut sukkerholdige frokostblandinger med havre eller müsli og velg frisk frukt i stedet for godteri. Velg quinoa eller bønner som tilbehør i stedet for brød eller pasta og grøft sukkerholdig brus for grønn te eller vann med sitron.

Trinn 5

Eksperimenter med sunne oppskrifter for å bedre nyte brød og sukker-fri diett. Enten det er en smoothie med frukt og kokosmelk eller en pizza med en cornmeal skorpe, er det ulike smakfulle godbiter du kan lage uten sukker eller brød på ingredienslisten. Sunn oppskrift bøker er tilgjengelig på bokhandlere eller via store Internett-forhandlere.

Tips

  • Skjæring av brød og sukker ut av kostholdet ditt er en gradvis prosess, og kan ta litt justering. Ikke slå deg opp hvis du faller av vognen og nyte. Fortsett med den nye måten å spise, og, til slutt, vil det bli lettere.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com