Rogaine Håravfall behandling

June 4

Rogaine er en behandling for mennesker som har hår gradvis tynning. Både menn og kvinner kan bruke dette produktet. Den aktive ingrediensen i Rogaine er minoxidil, som har blitt godkjent av FDA for bruk av etterveksten hår. Ifølge drugs.com, kan Rogaine virker ved å utvide blodårene i hodebunnen, som stimulerer hårsekken funksjon og hårvekst.

velge Rogaine

Rogaine behandler gradvis arvelig håravfall. Hvis du har familiemedlemmer, mann eller kvinne, som har mistet håret, og du har i det siste lagt merke til mer hår i dusjen renne eller på hårbørsten, så Rogaine kan fungere for deg. Hvis håravfall er plutselig, usammenhengende eller assosiert med en sykdom eller fødsel, vil Rogaine sannsynligvis ikke fungere for deg. Ikke bruk Rogaine på barn under 18 år må ikke bruke dette produktet hvis håravfall er forbundet med en irritert eller infisert hodebunnen.

Bruke Rogaine

Påfør Rogaine to ganger daglig til hodebunnen. Ikke bruk det til håret ditt. Del håret der det er tynt, gjelder Rogaine til hodebunnen, og massere det inn i huden din. Håret må være tørr når du bruker Rogaine. Dersom det ikke er mulig å fullstendig tørke håret første, håndkle tørke for å komme ut så mye fuktighet som mulig. La Rogaine tørke helt før du bruker andre hår produkter. Bruk Rogaine konsekvent i minst fire måneder før du forventer å se resultater. Du må fortsette å bruke Rogaine for å opprettholde resultatene, siden hårtap gjenopptas når du slutter å bruke produktet.

Rogaine er tilgjengelig i to former. Rogaine for kvinner er en flytende løsning som inneholder to prosent minoxidil. Mål dose hjelp av den medfølgende medisin dropper. Rogaine for menn er tilgjengelig som en løsning eller skum. Rogaine for menn inneholder fem prosent Minoxidil og bør ikke brukes av kvinner. Den flytende dose for menn er målt ved en dropper. Mengden av skum å bruke per applikasjon blir bestemt ved dispensering av en mengde som er lik halvparten av størrelsen av lokket på beholderen.

Bivirkninger

Rogaine kan forårsake alvorlige bivirkninger hvis du er allergisk mot produktet. Disse bivirkningene inkluderer pustevansker, hevelser i ansiktet, elveblest og hevelse i tunge eller svelg. Skaff øyeblikkelig legehjelp for symptomene på en allergisk reaksjon eller hjerterelaterte symptomer som brystsmerter, rask puls, uregelmessig hjerterytme, svimmelhet og besvimelse. Andre, mindre alvorlige bivirkninger som kan oppstå er hodepine, kløe, rødhet, eller tørrhet og flassing i hodebunnen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com