Slik bruker du en digital Hands Free Fordamper

April 8

Mange synes håndfri digitale vaporizers avgjørende for deres helse. For de som søker aromaterapi fordelene ved å puste inn dampen fra urter, disse maskinene er uvurderlig. Ved hjelp av urter som er generelt røkt kan skape skadelige biprodukter. Denne prosessen eliminerer farene.

Bruksanvisning

1 Velg et ventilert og behagelig område å sette opp din fordamper.

2 Sett den 2-amp sikring i baksiden av enheten.

3 Slå på enheten. Tillat 15 minutter for enheten å "brenne av" noen oljer som følge av produksjon. I fremtiden vil du bare trenger å varme i tre til 10 minutter før bruk.

4 Still inn temperaturen ved hjelp av bryteren plassert på forsiden av enheten. En digital avlesning vises. Eksperimenter med ulike temperaturinnstillinger for å finne det som er mest behagelig. Gi tid til fordamperen for å oppnå den valgte temperatur.

5 Fyll damp pisk med bakken opp saken. Dette er glasset håndstykket som forbinder med produksjonsrøret. Løst pakke urtemateriale til ikke mer enn 1/3 av bollen volum. Bruk en penn eller blyant til å pakke materialet i glasset stykket.

6 Plasser damp pisken over jern element når ønsket temperatur er nådd (sjekk display).

7 Pust mens glasset er over varmeelementet. Ta en relativt langsom og kontinuerlig pust, slipper glass fra elementet og puster. Dette vil gi rom for røret som skal tømmes. Med praksis, vil du lære hvor fort og hvor mye du skal inhalere for best effekt.

8 Rengjør digital håndfri vaporizer ofte. Fjern glass fra røret og drives varmt vann gjennom den. Av og suge glasset og rør i alkohol over natten. Bruk en lighter til å brenne den av kvae. Skift ut slitte deler etter behov.

Hint

  • Se for strykejernet på enheten til å bli lys oransje. Hvis dette skjer, slår du av enheten i 30 sekunder før du slår på. Justere varme inntil fargen av jern er en matt rød. Stanse driften av enheten umiddelbart bør urte materialet tar fyr. Kast materiale og sikkerhetsporten før bruk igjen.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com