Naturlige alternativer til Nexium

September 14

Esomeprazol, kjent under merke Nexium, er en reseptbelagte medisiner som reduserer mage syre produksjon. Leger foreskrive denne protonpumpehemmer å avlaste kronisk halsbrann i forbindelse med gastroøsofageal reflukssykdom, og for å fremme helbredelse av erosiv øsofagitt, eller skade på spiserøret forårsaket av magesyre vaske oppover. Nexium kan også forebygge eller behandle magesår forårsaket av Helicobacter pylori bakterier eller bruk av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, ifølge Drugs.com. Du kan være ute etter et naturlig alternativ for å unngå bivirkninger forbundet med Nexium, som hodepine og fordøyelsesproblemer. Noen urtemedisiner kan hjelpe.

Lakris

Deglycyrrhizinated lakris kan hjelpe behandle magesår og GERD, ifølge University of Maryland Medical Center. Den UMMC råder folk med disse forholdene ikke å ta lakris som inkluderer Glycyrrhiza, fordi denne komponenten kan forårsake alvorlige bivirkninger. Se etter forkortelsen dgl på etiketten. Den UMMC siterer en studie hvor 100 deltakere med magesår tok lakris rot flytende ekstrakt i seks uker. De fleste av disse pasientene hadde ikke bedret seg under tidligere forsøk med konvensjonell medisinering. Totalt 22 pasienter opplevde fullstendig bortfall av sår, mens 90 prosent har opplevd forbedring.

Komponenter av lakris kalles flavonoider drepe H. pylori bakterier i reagensglass, ifølge University of Michigan Health System. Tyggbar DGL tabletter er tilgjengelig for helbredelse mage og tarmsår, og den UMHS bemerker at kapslene ikke kan være effektiv for dette formål, fordi DGL må blandes med spytt for aktivering.

I tillegg tyder foreløpige undersøkelser at en urte formel kalt Iberogast, som inneholder lakris og åtte andre urter, kan lindre gerd symptomer, ifølge UMMC.

Slippery Elm

Slippery Elm er en annen mulig naturlig alternativ til Nexium. Denne urten inneholder mucilage, en gel-lignende stoff som strøk og lindrer munn, svelg og fordøyelseskanalen, ifølge UMMC. Planteslim ser ut til å forebygge skadelige virkninger av magesyre på spiserøret. Slippery Elm fører også til økt slim sekresjon i fordøyelseskanalen, noe som kan beskytte mot magesår og overflødig surhet. Du kan ta glatte alm som te, skjær, pastill eller kapsel.

marshmallow

En annen urt som inneholder mucilage er marshmallow. Denne urten er mest brukt til å berolige irriterte slimhinner i luftveiene og fordøyelsessystemet, i henhold til de UMHS, inkludert behandling av fordøyelsesbesvær og symptomer på magesår. For disse formålene, kan du ta marshmallow som en varm eller kald te, et skjær eller i kapselform.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com