Peptider i Face Cream

July 7
Peptider i Face Cream

Oversikt

Peptider er de kjemiske bindinger som dannes når aminosyrer knytte sammen. Selv om peptider finnes naturlig i kroppen, har flere syntetiske blitt formulert for å bekjempe tegn på aldring og forringelse i ansiktet. Som huden din alder, kollagen produksjonen avtar og elastin fiber svekkes som følge av reduksjon i kommunikasjon mellom dermis, eller indre laget av huden, og epidermis, eller ytre lag. Ansiktskremer med peptider koble sammen de to lagene, og hjelper stimulere hudens naturlige reparasjonsmekanismen, fremme en reduksjon i fine linjer og produksjonen av ny hud vev.

Palmitoyl Tetrapeptide-7

Face kremer med PT-7 beskytter huden mot skader vev som følge av betennelse. PT-7 undertrykker kroppens produksjon av interleukiner, de kjemiske budbringere som utløser betennelse. Betennelse skader kollagen og elastin produksjon og fører til rynker, sagging, tap av ungdommelig konturer og ujevn hudtone.

Palmitoyl Pentapeptide-4

Face kremer med PP-fire redusere fremkomsten av rynker. PP-4 ble opprinnelig utviklet for å redusere strekkmerker; ikke som en anti-rynke krem. Ved å absorbere dypere inn i huden for å stimulere produksjonen av kollagen i dermis, produkter med PP-4 drastisk forbedrer hudens celleproduksjon og redusere rynke dybde.

palmitoyl Oligopeptide

Face kremer med PO redusere rynker og forbedre hudens tone og tekstur. PO fører til at huden vev gjenfødelse ved å stimulere kollagen, elastin og glucosaminoglycans produksjon og fortykkelse epidermis. Peptidet har det samme antialdringsfordeler for eksempel retinol, uten de skadelige bivirkninger som oppvarming av huden, kløe, tørrhet og følsomhet.

Acetyl Hexapeptide-8

Face kremer med AH-åtte slappe av rynker. AH-8 har blitt markedsført som en nål fritt alternativ til Botox ved å ha den effekten av å blokkere nervesignalene som sendes til ansiktsmusklene. Det er i stand til å glatte ut rynker ved å slappe av spente muskler som danner dype linjer av uttrykk.

tripeptide GHK

Kobber peptider brukes i ansiktskrem vil redusere dannelsen av arrvev, solskader og solflekker, og samtidig stimulere huden til å produsere normale celler. Ved å stramme huden og forbedre sin elastisitet, vil en krem ​​med kobber peptider erstatte saggy, matt hud med en fastere, yngre utseende.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com