Hvordan lage Cream of Wheat Farina

November 25
Hvordan lage Cream of Wheat Farina

En varm bolle med Cream of Wheat på en kald vintermorgen tar bare noen minutter å tilberede på komfyren eller i mikrobølgeovn. Dette varme frokostblandinger, laget av anriket hvete Farina, har vært et fast innslag i mange amerikanske hjem i generasjoner og er kjent for sin glatt og kremet konsistens. Selv om det kommer i flere varianter, inkludert hele korn versjon, er 2 1/2-minutters Cream of Wheat Beriket Farina originalen. Sukker, smør og melk er vanlige pålegg, men du kan legge til noen andre pålegg du foretrekker, inkludert frukt, nøtter, sirup og sjokolade.

På Stove

Trinn 1

Ta med vann eller melk og en dash av salt til å koke i en kjele på komfyren. Du trenger ca en kopp vann for hver servering. Hvis du bruker melk, bringe den til rett under en byll det for å hindre den i å stige og søle over potten. Du kan også bruke halvparten vann, halvparten melk hvis du ikke ønsker det også kremaktig.

trinn 2

Sakte røre Cream of Wheat inn i den varme væsken. Rør som den returnerer til en byll, og deretter redusere varmen til lav. Bruk ca 3 ss frokostblanding for hver 1 kopp vann eller melk.

trinn 3

Rør Cream of Wheat stadig som den tykner, for ca 2 1/2 minutter, for å forhindre klumper fra forming. Hell over i boller umiddelbart når det har tyknet til din smak. Tilsett sukker, smør og melk til din smak.

I Mikrobølgeovn

Trinn 1

Kombiner vann eller melk, Cream of Wheat Farina og en dash av salt i en stor mikrobølgeovn-safe skål. For hver servering du ønsker å gjøre, bruke 3 ss kornblanding for hver en kopp vann.

trinn 2

Sett bollen i mikrobølgeovn og stek på høy i 1 minutt. Åpne mikrobølgeovn og rør kremen av hvete, og kok i ytterligere ett til to minutter, stoppe å røre hvert 30. sekund til det begynner å tykne.

trinn 3

La Cream of Wheat stå i mikrobølgeovnen i noen minutter for å tykne til konsistensen du foretrekker. Rør i sukker, melk og smør til dine preferanser.

advarsler

  • Hold et øye med Cream of Wheat i mikrobølgeovn. Mikrobølgeovn wattages variere, og frokostblanding kan lage mat raskere enn forventet, noe som kan resultere i koker over eller bli klumpete.

Tips

  • Vær kreativ med ekstra ingredienser du kan blande inn etter matlaging Cream of Wheat, inkludert frukt som bananer og blåbær; søtningsmidler, slik som brunt sukker eller lønnesirup; sjokoladebiter eller kakaopulver; hakkede nøtter, for eksempel pekannøtter og valnøtter, og crunchy tillegg som granola.
  • Forbered velsmakende Cream of Wheat ved å legge til smør, revet ost, salt og pepper.

Du trenger

  • Vann eller melk
  • Wire visp eller tresleiv
  • Sukker, valgfritt
  • Smør, valgfritt

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com