Hvordan redusere fett i matlaging

March 31

Hvordan redusere fett i matlaging


Fat pakker ni kalorier per gram, og er den skyldige i de fleste dietter. Som kaloribevisste vet, kan du redusere fett i kosten ved å gjøre små endringer i måten du tilberede mat. Gradvise justeringer gjør en betydelig og varig forskjell i kosten. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

1 Invester i god kokekar. Velg tunge gryter og panner med non-stick overflater og du trenger bare litt matlaging spray i stedet for olje.

2 Trim fett fra møte før koking. Stek kyllingen med huden på, men fjern skinnet før servering. Cook kjøttdeig, drenere fettet, og skyll kjøttet i et dørslag under rennende varmt vann.

3 Sesong matvarer med friske eller tørkede, kalori-fri urter. Bytt ut noen av de savnede smaken av fett med en skvett balsamicoeddik, hvitvin eller en klemme av sitron.

4 Gjør smørbrød med kalkun bryst i stedet for salami eller bologna. Smoky Canadian bacon er en god erstatning for oppskrifter som krever bacon.

5 Legg most frukt i stedet for fett når du baker brownies og muffins. Prøv most banan eller eplemos i mengder lik fett. Dersom oppskriften krever egg, eliminere noen av eggeplommer og erstatte ekstra eggehviter.

6 Substitute skummet melk eller hele, fordampet melk for fløte eller halv og en halv. Bruk fettfri yoghurt i stedet for rømme.

7 "svette" løk og andre grønnsaker i stedet for sautéing. Start med en varm panne og litt matlaging spray; tilsett grønnsaker og en liten mengde vin, vann eller fett-fri buljong. Dekk tett og la grønnsakene koke på svak varme til de er møre.

Hint

  • Ikke eliminere alt fett når du lager mat. Fett inneholder mye av smaken i maten. Bruk fett med sterke smaker som sesamolje, olivenolje eller litt smør.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com