Berberis Root Bruker & Dosering

May 8

Berberis Root Bruker & Dosering


Berberis er en busk med gråaktig bark som produserer gule blomster på våren og røde bær om høsten. Bærene er spiselige og kan gjøres om til syltetøy, men roten og bær har også medisinsk bruk. Den første atte bruk av berberis dateres tilbake til oldtidens Egypt, hvor berberis root og fennikel ble brukt for å hindre pesten. Berberis root ble brukt gjennom historien, og dens betydning som en medisinsk urt fortsetter inn i moderne tid. Selv om moderne vitenskap ikke har forpliktet seg til berberis effektivitet over tradisjonelle behandlinger, er urten regnes som trygt i små doser.

lever~~POS=TRUNC betingelser

Indianerne brukte berberis å behandle leverproblemer, og fant det å være effektiv mot gulsott. Andre healing tradisjoner anbefaler også bruk for å kontrollere diabetes og hepatitt. Videre studier viser at berberis øker utskillelsen av galle, lindre stress på leveren. Gjør et anstrøk av berberis ved bløtlegging 5-9 g av berberis rot i alkohol i tre uker, og deretter legge 10 til 30 dråper til en kopp varmt vann. Ta anstrøk av berberis tre ganger daglig, og ikke bruke den for mer enn en uke.

Hjerte betingelser

Den alkaliske berberbine, som finnes i berberis root, utvider blodårene, reduserer blodtrykket. I Kina er berberis ekstrakter brukes til å senke blodtrykket etter kjemoterapi eller strålebehandling. Disse effektene gjør også berberis en effektiv urte behandling for takykardi, eller rask puls.

antiseptiske egenskaper

Berberin fungerer også som en sterk antiseptisk og er effektivt mot en rekke patogene bakterier, inkludert E. coli og Staphylococcus aureus. Berberis brukes til å behandle urin, mage og luftveisinfeksjoner. Dens antiseptiske egenskaper gjør berberis effektiv mot sår hals. Knus bærene i vann og gurgle å behandle halsinfeksjoner. Tar berberis kan også forbedre immunsystemet funksjon.

digestive bruksområder

Berberis rot er også effektiv mot fordøyelsesproblemer og sies å være effektiv mot intestinal blokkeringer og diaré, inkludert reisediaré og matforgiftning. Ifølge University of Maryland Medical Center, viser bevis berberis å være mer effektive enn antibiotika i å lindre symptomene på diaré, men antibiotika forbli mer effektive i å ødelegge bakterier som forårsaket infeksjonen. For å bruke berberis root for fordøyelseskanal opprørt, bratt 1/2 til 1 ts. av berberis rot i en kopp varmt vann i ca 10 til 15 minutter og ta den tre ganger daglig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com