Selleri og vekttap

March 7

Selleri og vekttap


Frukt og grønnsaker er kjent for å være allment fordelaktig til et sunt kosthold. De næringsstoffene som finnes i råvarer kan forbedre huden din tone og dra hele kroppen i uendelige måter. Selleri er en negativ-kalori mat. Det tar mer energi, og dermed forbrenner mer kalorier, å fordøye selleri enn de fikk ved å spise den. Selleri har mange flere attributter.

fakta

Selleri har 16 kalorier per 1 kopp, terninger. Selleri inneholder 1,6 g kostfiber, 0,17 g fett, 2,97 g karbohydrater, 11 mg magnesium og 80 mg natrium. Selleri inneholder mange vitaminer, hvorav noen er 0,27 mg vitamin E 3,1 mg vitamin C og 0,320 vitamin B3 (niacin). Den inneholder også 260 mg kalium og 40 mg kalsium. Selleri har bare 1,83 mg av sukker i en 1-kopp servering.

Potensielle

Selleri er høy i løselig fiber og lite kalori-innhold, noe som gjør den til en perfekt diett mat. Det er en naturlig vanndrivende, så er svært nyttig i Flushing overflødig vann vekt og giftstoffer fra kroppen din. Selleri er svært portabel og lett forberedt; så det er en naturlig som en diett hjelpemiddel.

Egenskaper

Selleri er en veldig billig grønnsak og allment tilgjengelig for helårs næring. Pakk en haug med selleri i aluminiumsfolie, legg den i frukt- og grønnsakskuffen, og det vil bli frisk i opptil 2 uker. Alt du trenger å gjøre for å forberede det er å hente et par stilker, bryte dem av fra gjengen, trimme endene og vaske dem grundig. Tørk med et papirhåndkle og pakken i matboksen. De er deilig spises som er, eller kan bli dyppet i lav-fett ranch dressing, fylt med lav-fett blitt ost, tunfisk eller kylling salat. En spredning laget med kremost, grønne oliven og nøtter er en deilig, smakfull topping.

betraktninger

Moderasjon er nøkkelen til enhver diett. For mye av alt kan få kjedelig og kjedelig. Dette er grunnen til at de fleste dietter mislykkes. Prøv vekslende spise selleri kokt på noen dager og rå på andre. Det er deilig i stir frys og stor i salater, lav-fett supper og stuinger. Men du bestemmer deg for å forberede denne grønnsaker, er det sikkert å hjelpe deg i målet ditt å gå ned i vekt, samtidig som du er igjen full og fornøyd.

Advarsel

Gravide kvinner bør avstå fra å fordøye selleri frø eller dens ekstrakt mens gravide; frø eller ekstrakt kan føre til stimulering i livmoren ved enkelte anledninger.

Husk at følsomheten til sellerirot er en vanlig matallergi.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com