Allergi Informasjon for McDonald & # 039; s Fruit Smoothie

July 4
Allergi Informasjon for McDonald & # 039; s Fruit Smoothie

Med mindre du er allergisk mot melk, sitronsyre eller visse bær, bør du ikke får en allergisk reaksjon av å drikke McDonalds frukt smoothies. Alle de frukt smoothies er laget ved hjelp av en frukt blanding, yoghurt og is. Hvis du har spørsmål om allergen informasjon, snakk med legen din før du drikker en McDonalds frukt smoothie. Hvis du utvikler bivirkninger etter inntak av en frukt smoothie fra McDonalds, slutte å drikke drikke og ringe legen din.

ingredienser

McDonalds frukt smoothies er laget med ingredienser som ikke bør føre til allergiske reaksjoner hos folk flest. Ifølge McDonalds.com, innholdet av frukt blanding omfatter fruktmos, fettfattig yoghurt, vann, sukker, konsentrert fruktsaft, fortykningsmidler, sitronsyre og askorbinsyre.

melkeallergi

Den mest sannsynlige allergisk reaksjon oppstår fra å drikke en McDonald s frukt smoothie skyldes en melkeallergi. Yoghurt, som brukes i alle varianter av frukt smoothies, er laget hovedsakelig fra kumelk. En melkeallergi er en av de vanligste matallergi i USA, ifølge MayoClinic.com. Hvis du har en melkeallergi, bør du ikke spise en frukt smoothie fra McDonalds. Inntar smoothie kan forårsake mild til alvorlige symptomer inkludert kortpustethet, utslett, hevelse i halsen, hevelse i ansiktet, nesetetthet, kvalme og diaré.

mulige allergener

Hvis du har en kjent allergi mot jordbær eller sitronsyre, ikke drikker smoothie. En allergisk reaksjon oppstår når immunforsvaret er overfølsom for proteiner som finnes i en eller flere av ingrediensene. Den overfølsomhet får kroppen til å reagere ved å produsere antistoffer, histamin og andre kjemikalier. Denne kjemiske reaksjonen i legemet fører til betennelse i mykt vev som forårsaker de fleste allergisymptomer.

testing

Hvis du utvikler allergi symptomer etter å ha drukket en McDonalds frukt smoothie, ta kontakt med en allergolog for testing for å identifisere årsaken til reaksjonen. Allergi tester vil gi deg en klinisk diagnose og behandling. Din allergolog vil gjennomgå de mest sannsynlige ingrediensene i smoothie som kan utløse en allergisk reaksjon. Han vil bruke proteiner fra den mistenkte allergener og injisere dem under huden din. Hvis du utvikler irritasjon eller utslett, kan du bli pålagt å delta i en blodprøve. Blodprøver bruke en blodprøve for å finne ut om kroppen din skaper immunglobulin E antistoffer når en mistenkt allergen er innført.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com