Kan du konvertere en racing sykkel til en Comfort Bike?

January 25
Kan du konvertere en racing sykkel til en Comfort Bike?

Finne komfort på lengre turer kan være en utfordring, spesielt hvis du bruker en racing sykkel. Disse syklene er designet for å maksimere effektiviteten, men det kan komme på bekostning av komfort for mindre erfarne ryttere fordi den aggressive kjørestillingen er mindre enn skånsomt mot kroppen. Du kan ikke virkelig konvertere en racing sykkel til en trøst sykkel på grunn av rammegeometri, men du kan ta skritt for å gjøre din racing sykkel betraktelig mer behagelig.

Lei av Ubehag

Det første steget du kan ta for å gjøre din vei sykkel mer behagelig, er å bytte i noen bredere dekk. De fleste landeveissykler bruke en 700c hjul størrelse med en 23 mm bredde, men moderne landeveissykler kan ofte romme mye større dekk, så bredt som 32mm. Disse bredere dekk vil deformeres mer å glatte ut støt og vibrasjoner av fortauet, redusere innvirkningen på bakre og hendene og lage lengre ritt mer behagelig.

Stille Bar

Endre plasseringen og stilen på styret kan hjelpe deg å unngå å straffe posisjonering felles med racingsykler. Et stigerør stammen vil plassere styret opp noen inches, som lar deg lene deg tilbake videre og åpne opp brystet for økt kjørekomfort. Du kan også bytte ut racing-style slipp barer for en flat eller bart-stil styret og noen nye shifters. Denne konverteringen vil måtte gjøres på en sykkelbutikk, men mer avslappet sittestilling av de flate styret vil redusere kjøre belastning og gjør sykkelen føles litt lettere å kontrollere.

Bytte ditt sete

En tradisjonell road sykkel sete har ekstremt fast polstring og en smal form for å gi en god plattform for aggressiv kjøring. Men disse setene er neppe behagelig for en uformell rytter. Bytt ut din racing sete for en mer behagelig sete designet for en komfort sykkel, med større polstring og en bredere base. Denne salen vil tillate deg å lene seg tilbake i setet for å redusere belastningen på korsryggen og nakke uten å risikere noen sårhet eller nummenhet i bekkenet.

I vårstemning

En suspensjon setepinne er et flott tillegg til din road sykkel for en stor økning i komfort. Disse Stenger komprimere for å absorbere vibrasjoner og støt under lengre ritt, noe som gjør sykkelen langt mer motstandsdyktige mot grov fortau. En suspensjon setepinne kan bruke en fjær eller hydraulisk pumpe for å komprimere under belastning, men noen har også en høy styrke polymer blokk som deformeres til å absorbere støt. Sørg for å rense ut seterøret før du installerer den nye setepinne for å hindre korrosjon.

advarsler

  • Fastsette verdien av din racing sykkel før du konverterer den. Siden en top-of-the line racing sykkel kan koste fem ganger mer enn en tilsvarende komfort sykkel, kan du faktisk tjene penger ved å selge din racing sykkel og kjøpe en splitter ny komfort sykkel.
  • Aldri heve en stilk utover sin markert grense.

Tips

  • Ride bredere dekk og redusere dekktrykket til ytterligere å øke komforten. Blås dekkene til det maksimale foreslått av produsenten bare hvis du veier 180 pund eller mer.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com