Hvordan kan jeg studere for Neonatal Resuscitation Program?

December 20

Hvordan kan jeg studere for Neonatal Resuscitation Program?


Umiddelbar gjenopplivning av nyfødte er en livreddende behandling. Sakkyndig vurdering og kunnskapsrike gjennoppliving ferdigheter kan påvirke utfallet av en nyfødt i nød. Medisinsk personell må studere og bestå en eksamen for å administrere grunnleggende ferdigheter for gjenopplivning av nyfødte. The American Heart Association har utviklet retningslinjer og opplæringsprogrammer for å utdanne de medisinske personell som er involvert i nyfødt gjenoppliving og livredning.

Bruksanvisning

1 Skaff en lærebok for studier av gjenopplivning av nyfødte. Kjøpe lærebøker på lokale bokhandlere eller på nettet. The American Heart Association nettside kan guide deg til de anbefalte kilder for å kjøpe en lærebok.

2 Review The American Academy of Pediatrics hjemmeside for spesifikke instruksjoner om trening for Neonatal Resuscitation Program. En nedlastbar PDF er tilgjengelig.

3 Pugg de grunnleggende begrepene gjenopplivning av nyfødte før deltar opplæring og eksamen klasse. De ferdighetene som trengs for å lykkes i sertifiseringen testen er svært vanskelig å huske med ferdigheter i den avsatte tiden til klassene. Du vil bli testet på narkotika administrasjon og dosering sammen med grunnleggende hjerte-lungeredning (HLR) av den nyfødte.

Hint

  • The American Academy of Pediatrics planlegger en revidert Textbook of Neonatal Resuscitation og DVD, sjette utgave og oppdatert Instruktørveiledning for gjenopplivning av nyfødte i løpet av våren 2011.
  • Sjekk med ditt sykehus eller medisinske anlegget etterutdanning avdeling for å planlegge en eksamen. Hvis anlegget ditt ikke administrere eksamen, online kurs og eksamener er tilgjengelige.
  • Gjenopplivning av nyfødte er bare preformed av kvalifisert medisinsk personell.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com