Hvordan å behandle psoriasis hos barn

April 2

Psoriasis er en hud betennelse som ofte vises som en skjellete, rødt utslett i hodebunnen, knær og / eller albuer av barn. Noen barn får psoriasis på korsryggen. I de fleste tilfeller er et barn født med en tendens mot en tilstand. Psoriasis er en immunsystem respons, og er derfor ikke smittsom. Selv om tilstanden er ikke så vanlig hos barn, er behandling nødvendig for å kontrollere flareups og hindre utslett blir verre.

Bruksanvisning

1 Snakk med ditt barns barnelege, da behandling kan være avhengig av alvorlighetsgrad og plassering av patcher. Hvis betennelsen ikke går bort, kan barnet ditt trenger å se en hudlege.

2 Hold huden fuktig. Symptomene kan forverres når huden er tørr. Regelmessige bad i lunkent vann kan hjelpe helbredelsesprosessen. Gni en fuktighetskrem rikelig på huden for å holde den fra å bli grov og tørr. Tykk og fet lotion gjøre en bedre jobb med å fange fuktighet i huden.

3 Påfør en aktuell steroid som hydrokortison krem til utslett å redusere rødhet og kløe. I alvorlige tilfeller kan en lege foreskrive en antibiotika krem.

4 Shampoo ditt barns hår med en kulltjære forberedelse til behandling av psoriasis i hodebunnen og lindrer kløe. En rekke tjærebaserte shampoo produkter er tilgjengelig over disk. Mens de regnes som trygge for barn, ta kontakt med ditt barns barnelege først, deretter forsiktig følg instruksjonene for bruk.

5 Oppmuntre barnet ditt ikke å klø på utslett og for å unngå gnaging, kutt og andre blåmerker. Dette kan være vanskelig for en aktiv barn å gjøre; Imidlertid kan en hvilken som helst skade på huden kan forårsake en flareup. Kle barnet i bomull klær og bruke bomull sengetøy og håndklær.

6. Bruk en luftfukter i barnets soverom for å holde luften fuktig fra tørr varme. Kaldt, tørt vær kan også gjøre symptomene verre.

7 Ta barnet ut i sollys. Tilstanden vil noen ganger klare på egen hånd når et barn blir utsatt for solens ultrafiolette stråler. Sunshine er bra for psoriasis, men sørg for å bruke solkrem hvis barnet er ute i mer enn 20 minutter. Solbrenthet kan gjøre psoriasis verre.

8 feed barnet rikelig med frisk frukt og grønnsaker som en del av et balansert kosthold. I henhold til Psoriasis Foundation, redusere inntaket av sukker, kan hvitt fire og gluten (et protein som finnes i de fleste korn og brød) forbedre psoriasis symptomer.

Hint

  • Lysterapi er en annen alternativ behandling for psoriasis. Et barn er gradvis utsettes for UV-lys via hyppige behandlinger. Lysbehandling kan føre til tretthet og kvalme sammen med kløe og brenning av huden.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com