Social Security Disability Betaling og personlig informasjon

October 23

Social Security Disability Betaling og personlig informasjon


The Social Security Administration sikrer arbeiderne hvis de blir ute av stand til å fungere. Social Security baserer sin beslutning om å tillate eller avvise funksjonshemming forsikring betalinger basert på en kombinasjon av arbeidstakerens helsetilstand, eventuelle gjenværende funksjonell evne til å arbeide, og om arbeidstaker, eller skadelidte eller ikke, fungerer. Bestemmelsen prosess for å vurdere en søker funksjonshemming og hvordan det påvirker evnen til å arbeide midler avsløre nesten alle aspekter av skadelidtes personlige medisinske, håndverksfag og utdannings-poster pluss beskrivelser av normale daglige aktiviteter.

medisinsk Informasjon

Social Security gjør rettslig avgjørelse av skadelidtes evne til å arbeide basert delvis på medisinske poster (eller bevis) levert av skadelidtes behandlings kilder. Behandling poster, diagnose, hva medisiner er foreskrevet, og hvis skadelidte er kompatibel med medisiner og overholdelse av alle oppfølgende behandling tidsplaner er priset inn i vedtaket.

Hvis en søker filer for uførhet, men har ingen lege eller senere behandling poster, vil Social Security betale for en rådgivende undersøkelse av lege for å vurdere skadelidtes nåværende tilstand. Social Security vil ikke betale for behandling, narkotika eller andre behandlinger, bare eksamener og noen tester som trengs for å få en nøyaktig beskrivelse av arbeidsevne.

Kall

En nøyaktig og detaljert yrkesrettet vurdering er en viktig del av Social Security funksjonshemming besluttsomhet prosess. Hva en fordringshaver gjør for å tjene penger eller har gjort de siste faktorene i Social Security funksjonshemming besluttsomhet prosess. Hvis en søker kan ikke lenger løfte 50 pounds på grunn av ryggproblemer, men har en jobb som krever bare løfte 20 pounds da skadelidte kan fortsatt jobbe og vil bli nektet. Hvis, skjønt, må en søker stå, gå og være på føttene for lange perioder, men et hjerte tilstand reduserer denne muligheten, vil det påvirke funksjonshemming avgjørelse.

Utdanning og alder

Social Security ønsker å vite skadelidtes utdanningsnivå, fordi det kan påvirke evnen til å gjøre annet arbeid. Unge college eller high school nyutdannede kan raskt omskoleres til å gjøre mindre krevende yrker. Eldre arbeidstakere som aldri ble uteksaminert videregående skole kan anses vanskeligere å omskolere etter å ha vært i en bestemt handel i mange år. Den utdanningsnivå og alder av skadelidte vil påvirke evnen til å gjøre annet arbeid.

Childhood Disability

Barn under 21 år fortsatt bor hjemme hos sine foreldre eller på skolen er kvalifisert for uføretrygd dersom kravet er tillatt. Barndommen funksjonshemming anser ikke barnets evne til å fungere, men i stedet barnets evne til å fungere normalt i klasserommet, sosiale og familiære innstillinger.

Godtgjørelse

Uansett skadelidtes forsikrede status, er funksjonshemming besluttsomhet prosessen den samme. Hvis tillatt, men tar seg betalt månedlig og er basert på en av to kriterier: en forsikret arbeidstaker mottar penger basert på sine inntekter mens du arbeider, mens uforsikrede arbeidstakere får et grunnbeløp fastsettes årlig av Kongressen uansett nivået på inntektene, mens i arbeidsstyrken.

betalinger

Utbetalinger skjer ved direkte innskudd og, viktigst, funksjonshemming forsikring fordeler ikke beskattes. Hele beløpet betales månedlig til arbeideren har ingen midler og ingen skatt forfaller til enhver tid i løpet av årene.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com