Familier Takle demens

March 14

Når et familiemedlem har blitt diagnostisert med demens resten av familien trenger for å danne et støttesystem for hverandre. Det er viktig å utdanning selv om stadier av sykdommen og hva som er å forvente med sin progresjon. Forskning noen ressurser tilgjengelig i ditt område både for pasienten og familiemedlemmer. Åpenhet og ærlighet med de yngre medlemmene av familien så vel som med pasientens ønsker for hennes omsorg er viktige faktorer i denne prosessen.

Family Education på demens

Når personen er først diagnostisert med demens du trenger for å få fakta på sin prognose for å dele med resten av familien. Behandlende lege vil være den beste kilden for dette. Du vil ønske å vite hva du kan forvente som symptomer fremgang i de ulike stadier av denne sykdommen. Du må vite hvilken behandling som er tilgjengelig, og suksessraten forventet av ham. Utdanne deg selv om demens fra å lese alt du kan på trykk og på internett.

Ressurser for personen med demens

Forskning ressursene i ditt område for demente. Selv om demens er ikke på det nivået der hjelp utenfra er nødvendig ennå, er det best å være forberedt. Søk etter eventuelle sykepleie, helse bistand og avlastning som tilbys i ditt område for pasienter med denne tilstanden. Du kan også spørre om noen voksne barnehage i ditt område for voksne med demens. Spørre om fasilitetene for i-pasientbehandling i ditt område. Det kan være ventelister for denne type tjeneste så ved å gjøre dette tidlig du kan unngå desperat søker senere, eller unngå settling for et anlegg du ikke er komfortabel med.

Kartlegging av ansvar Familie

Familien kommer til å trenge for å støtte hverandre i de utfordringene som lå foran. Ingen person kan gjøre omsorgen gi for en person med demens. Det bør gjøres klart og kartlagt hva som vil bli forventet av hverandre i dette arbeidet. Der personen vil være å leve og hvem som skal ta vare på sine saker er også noe å vurdere. Hvis ett familiemedlem samtykker i å være den viktigste vaktmester, vurdere hva dette vil innebære økonomisk for denne personen, og vurdere å spørre alle familiemedlemmene til å dele utgiftene. Den viktigste omsorgsperson bør gis fritak fra vare på pasienten av andre familiemedlemmer eller utenfor vaktmester ofte for å hindre dem fra å brenne ut.

Ressurser for familiemedlemmer

Barn i familien bør bli fortalt sannheten om hva som skjer med deres kjære. Det er best å la dem være forberedt på de opp og kommende månedene i progressiv sykdom. Å se noen du er glad svekkes er hjerteskjærende for alle involverte. Støtte hverandre følelsesmessig kan også gjøres med hjelp av rådgivere og støttegrupper for familiene til personer med demens. Svært gardere seg mot denne sykdommen tar flere ofre fra familien ved å sørge for alle støttes følelsesmessig.

Respektere ønskene til personen med demens

Når du tar vare på et familiemedlem med demens vil du ønsker å følge deres ønsker om deres omsorg. Det er en god idé å starte denne prosessen på begynnelsen når diagnosen er gjort. Mens de er fortsatt klar spørre dem om deres ønsker og hvordan de ønsker å ha ting håndteres. Dette vil ta gjette ut av hva planlegger å gjøre videre med i utviklingen av denne sykdommen. Når det er mange familiemedlemmer involvert vil dette også bidra til å forhindre argumenter ned linjen på grunn av meningsforskjeller.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com