Hvordan bruke Pine Nut Oil for Health

July 29

Pine nøtteolje er en presset vegetabilsk olje laget fra nøtter av furutrær. Den "nøtter" er faktisk frø, og det er omtrent 20 forskjellige arter som brukes til å presse oljen. Pinjekjerner olje har mange bruksområder, inkludert kulinariske, nærings, og legemidler. Lær hvordan du bruker pinjekjerner olje for å forbedre helsen din, undertrykke appetitten, og øke protein inntaket.

Bruksanvisning

1 Bruk pinjekjerner olje som en transportør eller base olje for aromaterapi og massasje oljer. Fortynn 10 dråper eterisk olje av valget i to teskjeer (10 ml) pinjekjerner olje, og massere inn i huden. Furunøttolje har en meget lys tekstur, og absorberes lett av huden.

2 Bruk pinjekjerner olje på kjøkkenet. Den kan brukes i supper, pålegg, pesto, og mange forskjellige sauser. Mange middelhavsretter innlemme pinjekjerner olje, som furu nøtteolje tapenade, og baba ganouj, som er en egyptisk aubergine spredning.

3 Bruk pinjekjerner olje å helbrede gastrointestinale problemer. Ta en teskje (5 ml) av pinjekjerner olje tre ganger per dag, i minst tretti minutter før måltider, for å helbrede gastritt og magesår. Øke denne dosen til to teskjeer (10 ml) for duodenalsår, og du vil snart være på bedringens vei.

4 Bruk pinjekjerner olje som en appetitt suppressant. Ifølge en studie utført av Lipid Nutrition, furu nøtt olje utgivelser og øker appetitt undertrykke hormoner, kjent som cholecystokinin (CCK), opp til 88 prosent så lenge som fire timer. Prøv å ta en teskje (5 ml) av pinjekjerner olje tre ganger per dag før måltider for å undertrykke appetitten.

5 Bruk pinjekjerner olje for å øke protein inntaket. Pinjekjerner har det høyeste beløpet av protein av alle nøtter. Legg noen nøtter eller pinjekjerner olje til kostholdet ditt, eller ta et supplement for å øke protein. Dette er spesielt nyttig for vegetarianere og veganere.

6 Bruk pinjekjerner olje som en samlet helse-tonic. Oljen har vært brukt tradisjonelt til å behandle inflammatoriske lidelser, fordøyelsesproblemer, og for å forbedre kardiovaskulær helse. Pine nøtteolje inneholder også store mengder antioksidanter, som er bra for hele kroppen - organer, hud, hår og blod.

Hint

  • Pine nøtteolje er ikke egnet for matlaging, men brukes til å legge smak etter at retten er ferdig, eller i rå retter, slik som sprer og dips. Virgin pinjekjerner olje er best for bruk i mat.
  • Pinjekjerner olje kan bli funnet på helsekostbutikker, eller noen velassorterte supermarkeder. Hvis du har problemer med å finne den lokalt, prøve å bestille det på nettet fra en pålitelig forhandler.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com