Alternativ behandling for perifer nevropati

May 26
Alternativ behandling for perifer nevropati

Perifer nevropati er en type nerveskader som påvirker måten kroppen din nervene sender signaler til armer og ben. Personer som har perifer nevropati ofte føler en nummenhet, kriblende følelse eller svie i hender og føtter. De endrede opplevelser kan også reise til lemmer. Perifer nevropati kan være forårsaket av en rekke medisinske tilstander, inkludert diabetes, men kan være reversibel. Medisinsk behandling av underliggende forhold kan hjelpe kontroll nevropati smerte. Alternativ medisin kan også spille en rolle i å redusere symptomer på perifer nevropati, ifølge studier rapportert av Kathleen A. Leder i en 2006 utgave av alternativ medisin Review.

syrer

Ifølge Kathleen Hode statistikk i Alternativ medisin Review, supplere essensielle fettsyrer kalt ALA (alpha-lipoic acid) og GLA (gamma linolenic acid) og omega-3 fettsyrer kan alle ha en gunstig effekt på diabetisk perifer neuropati. Leder studert nerve blodstrøm og fysiske symptomer som nummenhet og kulde. I løpet av langtidsbehandling som gikk over flere måneder, noen prøve deltakerne opplevde en reduksjon i symptomer og bedre blodstrøm.

L-carnitine

L-carnitin er en substans som lages av kroppen og lagrer i forskjellige organer, inkludert leveren og hjernen. The University of Maryland Medical Center rapporterer at noen diabetikere som opplever nevropati symptomer kan være i stand til å gjenvinne vanlig følelse i deres lemmer når de øker sitt forbruk av en type karnitin som kalles acetyl-L-karnitin. Rødt kjøtt, peanut smør og meieriprodukter er gode kosten kilder til næringsstoffer, men kosttilskudd er også allment tilgjengelig på helsekostbutikker og apotek.

Vitaminer og mineraler

Leder forskning viste at vitaminmangel kan føre til perifer nevropati i noen mennesker. Påfyll av vitaminene B1, kan B12 og E føre til en reduksjon i symptomer. Anbefalte doser 300mg daglig av vitamin E. Doser av de ulike B-vitaminer varierer, men ett alternativ for nevropati pasienter og deres leger å vurdere er å ta en daglig B-kompleks supplement.

Herbal Supplements

Flere urtemedisiner kan være alternativer å utforske ved behandling av perifer neuropati. Johannesurt, en urte supplement tas oralt, kan redusere smerte som er forenlig med nevropati. Aktuelt kremer som inneholder capsaicin, en anti-inflammatorisk stoff som finnes i chili peppers, kan redusere den brennende følelse i noen mennesker som opplever denne smertefulle symptom.

Tradisjonell kinesisk medisin

Akupunktur, en form for tradisjonell kinesisk medisin, kan være en effektiv måte å administrere perifer neuropati. Den elektroniske versjonen av legens Desk Reference forklarer at den gamle kunsten å akupunktur kan brukes - sammen med eller i stedet for mer konvensjonelle midler for å lindre smerten følte fra denne type nerveskader. Akupunktur bruker trykkpunkter i hele kroppen å omstille kroppens energi, kalt qi.

PDR antyder også at folk som lider av perifer neuropati prøve bevegelsesterapi som en måte å administrere deres tilstand. Tai chi og yoga hjelper justere kroppen og sinnet, oppfordrer avslapning og kan distrahere folk fra smerten, selv om tiltaket er midlertidig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com