Kan du bygge muskler bruk av maskiner?

November 17
Kan du bygge muskler bruk av maskiner?

Resistance trening maskiner er utbredt i nesten alle gym i USA. Mange av disse maskinene sette deg i en sittende stilling og isolere en muskel gruppe for deg å jobbe på. Selv om disse maskinene kan hjelpe deg å bygge store muskler, kan de forårsake problemer i kroppen din, ifølge Coach Vern Gambetta, forfatter av "Athletic Development."

typer

Isolerte maskiner arbeid på en muskelgruppe om gangen, for eksempel bryst, rygg og lår. Med kroppen din fast i en posisjon du flytte en kroppsdel ​​mot motstand som har en justerbar vekt. Dette gjør at du kan støte på mer motstand uten å vurdere andre kroppsdeler.

Kabel kolonne maskiner består av et system av trinser, vektblokker og kabler som du kan justere høyden og vinkelen på håndtakene. Denne type maskin krever at du bruker hele kroppen til å utføre styrke-øvelser i motsetning til isolasjon maskiner.

Betydning

Når du løfter vekter, stress fra motstanden forårsaker mikroskopiske rifter i muskelfibre, sener og leddbånd. Dette stimulerer kroppen til å syntetisere protein fra mat til å lage tettere vev for å tilpasse seg stress. Selv om antall muskelfibre ikke øker, antall motoriske enheter øker, noe som er nervene som stimulerer muskel handlinger, og muskelstørrelsen øker. Dette gjør at du kan løfte mer vekt etter kroppen din har tilpasset trening stress.

fordeler

Styrketrening maskiner gir det beste miljøet for å bygge store muskler, og mange kroppsbyggere bruker dette utstyret for å utvikle muskelstørrelse. De kan være enklere å bruke enn frie vekter for noen mennesker. Kabel kolonne maskinene kan du utføre flere oppgaver på en stasjon uten å måtte flytte fra maskin til maskin.

ulempene

Resistance trening maskiner trener ikke reelle eller sportsbevegelsesmønstre, for eksempel huk, utfall, rulle, hoppe og andre bevegelser. Isolation maskinene ikke forbedre dine stabiliserende musklene som støtter kroppen og opprettholde din holdning og ikke beveger kroppen i tre dimensjoner. De tar ikke opp dårlig holdning, rygg og hofte lidelser som spinal stenose eller isjias og er dyre å vedlikeholde.

betraktninger

Bruk en kombinasjon av maskiner med andre treningsformer, slik som kettlebells, manualer, hoppe tau, medisin baller, stabilitet baller og elastisk gummi slangen. Alle disse metodene hjelper deg å bygge muskler samt andre aspekter av menneskelige prestasjoner, for eksempel agility, mobilitet, core styrke og kraft.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com