Hva er fordelene med sennep olje for bihulebetennelse?

June 9
Hva er fordelene med sennep olje for bihulebetennelse?

Hvis du lider av akutt bihulebetennelse, er sennep olje et naturlig stoff som kan bidra til å lindre symptomer og støtte healing. Sennep oljer, som også er kjent som sennepsolje glukosinolater eller isotiocyanater, blir ofte gitt av planter etter at de er knust eller tygges. Disse komponentene gi oljen sin oppvarming og stikkende egenskaper. Noen av de rikeste kildene til sennep oljer inkluderer hvite sennepsfrø, svarte sennepsfrø, pepperrot rot, japansk wasabi og nasturtium blomster og blader. Herbal medisiner er ikke ment å erstatte standard medisinsk behandling, slik at leserne oppfordres til å ta kontakt med sin lege for å sørge for at sennep oljeprodukter er trygt for dem å bruke.

slimløsende

Grønnsaker og urter rike på sennep oljer, for eksempel nasturtium og pepperrot, er tradisjonelt brukt som mucolytics som bryter opp slimete og støtter sinus drenering under bihulebetennelse. Ifølge Linda White og Steve Foster, forfatterne av "The Herbal Apotek," både pepperrot og japansk wasabi er spesifikke for bihulebetennelse og gi symptomatisk lindring til blokkerte eller tett nese. Begynn med inntak av små doser i starten, spesielt wasabi, som preparater kan variere i deres nivå av varme.

antimikrobiell

Sennep olje og sennep olje glykosider er naturlige antimikrobielle midler. Ifølge en artikkel publisert i "The Journal of Food Science" i 2010, fant forskerne deler av sennep olje var effektiv mot et bredt spekter av bakterier. Ulike isothiocyanates betydelig hemmet opp til elleve forskjellige stammer av bakterier, inkludert salmonella, shigella, listeria og stafylokokker. Inntar urter eller grønnsaker rike på sennep oljer kan du kjempe mot patogene organismer som forårsaker infeksjonen og gir lindring av symptomer.

ekstern Application

Planter med høye nivåer av sennep oljer kan brukes eksternt som et omslag for bihulene og også tatt internt som en grønnsak eller ekstrakt. Den tyske E-kommisjonen viser pepperrot som en godkjent urt for intern og ekstern behandling av luftveisinfeksjoner når slimete og katarr er til stede. I tillegg kan ren damp-destillert sennepsolje kan kjøpes og anvendes for damp inhalasjoner for å bryte opp slim og lindre lunger.

Forskning og sikkerhet

Sennep olje er generelt trygt og godt tolerert av flertallet av befolkningen, men bør unngås hvis du lider av magesår eller andre fordøyelsesproblemer. I en studie publisert i det tyske medisinske tidsskriftet "Arzneimittelforschung" i 2006, sammenlignet forskerne effekten av sennep oljerike urter, for eksempel nasturtium og pepperrot, til antibiotika for behandling av akutt bihulebetennelse. Nasturtium og pepperrot sammenlignet gunstig for antibiotika, med 81 prosent av pasientene merke en lettelse i sine symptomer. I tillegg urter var bedre tolerert enn antibiotika og hadde færre bivirkninger.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com