Yoga for Thyroid hos kvinner

June 14

Den sommerfugl-formede skjoldbruskkjertelen sitter i den nedre del av halsen, og spiller en nøkkelrolle i det endokrine systemet. Den produserer skjoldbrusk hormon som kroppen omdanner og distribuerer til hver eneste celle. Disse hormoner påvirker den metabolske funksjonen av hvert system og funksjon i kroppen. Hypotyreose innebærer en underactive skjoldbruskkjertelen, og er mer vanlig enn hypertyreose, en tilstand der skjoldbruskkjertelen er overaktiv. Noen mennesker finner yoga for å være nyttig i å håndtere skjoldbrusk forhold.

yoga Breathing

Begynn med en generell yoga bevegelse og pust rutine som inkorporerer dyp abdominal pust. Å mestre grunnleggende yoga puste bevissthet, ligge flatt på ryggen og legg en hånd på magen. Ta en langsom, dyp pust og merker at hånden stiger som du inhalerer. Da puster langsomt. Når du har opprettet en stiftelse med en generell yoga bevegelse og pust program, kan du legge skjoldbrusk-spesifikke positurer og puste. En skjoldbrusk-drar pusteøvelse innebærer inhaling gjennom nesen, som du fokuserer på at innånding på baksiden av halsen.

Poses for hypothyroid

Vær forsiktig mens du gjør disse yoga, spesielt hvis du er bare begynnelsen. The Shoulder Stand mellom yoga positur er en viktig en for hypotyreose. Legg et brettet håndkle eller teppe under skuldrene for støtte når du gjør denne øvelsen, og arbeidet under veiledning av en sertifisert instruktør. For å utføre skulder stå, ligge tilbake på en matte med palmer i hendene under ryggen. Løft bena og underkroppen mot taket inntil skuldre, nakke og hode er de eneste delene av kroppen som har kontakt med matten. Støtte korsryggen med hendene. Mens du gjør dette, se på tærne og ikke snu hodet. En annen hypotyreose spesifikke positur er Fish positur. Plasser bena rett ut og bruke albuene for å støtte overkroppen som du hvile på ryggen. Pust mens ordnede brystet og bøye hodet bakover. Flytt albuene ned sidene av kroppen din, mot hoftene, og sakte kurve bakover til kronen av hodet berører gulvet.

Poses for Hyperthyroid

Hvis du har en hyperthyroid tilstand, er det enda mer viktig å ikke overexert selv når du gjør yoga øvelser. The Boat positur kan være nyttig for en overaktiv skjoldbruskkjertel, og å gjøre det du først ligge på magen. Mens du holder føttene sammen, hvile brystet og pannen på gulvet. Deretter strekke armene over hodet og forsøke å heve bena, bagasjerommet, skuldre, armer, nakke og hode. Ikke bøy albuene eller knærne mens de gjør dette. Hold ryggen buet mens bøye så langt du kan. The Stick positur, også nyttig for hypertyreose, innebærer først liggende på ryggen mens du strekker armene over hodet. Du kan deretter peke tærne og strekke føttene og armene så mye som mulig i motsatt retning.

Thyroid Fordeler

Yoga kan være gunstig for skjoldbruskkjertelen delvis fordi positurer og pusteøvelser indusere avslapning og bidra til å redusere stress, og stress ledelse er svært viktig for skjoldbruskkjertelen helse. Spesifikke skjoldbrusk-relaterte fysiske fordeler kan inkludere mindre tretthet og muskelsmerter. Yoga strekker og løsner nakken, hvor skjoldbruskkjertelen sitter. Noen som praktiserer yoga finner ut at de kan redusere eller eliminere deres skjoldbrusk medisiner, men det er viktig å følge veiledning av behandlende lege mens du tar skjoldbrusk medisinering. Fordi skjoldbrusk lidelser er så vanlig hos kvinner, hvis du er kvinne og du kan motta ytelser fra å gjøre skjoldbrusk-spesifikke yoga som forebygging, selv om du ikke har en skjoldbrusk ubalanse.

Tilpass yoga klasse

Begynn sakte og være forsiktig når du gjør skjoldbrusk-hjelpe yoga. Sjekk med helsepersonell før du starter et treningsprogram, og spør henne om yoga er en god øvelse valg, gitt dine helsemessige behov. Spørre om yoga klasser i samfunnet, for eksempel med byens rekreasjonssenter og ved private yoga studioer. Spør potensielle yoga instruktører om de er kjent med yoga effekt på skjoldbruskkjertelen, og be dem om å veilede deg gjennom yoga bevegelser som er spesielt nyttig for skjoldbruskkjertelen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com