Terapeutisk Aquatics øvelser for personer med Parkinsons sykdom

August 20

Aquatic terapi kan være gunstig for de med Parkinsons sykdom. Den som administrerer behandlingen bør ha en assistent for hver person i gruppen.

Walking in the Pool

Dette er en utmerket øvelse for de med Parkinsons sykdom. Rystelser som er assosiert med Parkinsons kan redusere mens vedkommende er i bassenget gang. Det er best å gå i vann som er midje dypt. Assistenten skal være ved siden av personen, klar til å hjelpe ham hvis det er et tap av balanse. Bare gå mot motstand av vann vil bidra til å bygge styrke.

Puster

Personen med Parkinsons kan praktisere en pusteteknikk for svømming. Dette bør være på grunt vann slik at han kan komme på knærne. Ansiktet er plassert ansikt i vannet. Personen blåser bobler og deretter snur hodet til siden for å få mer luft. Det finnes farer i denne øvelsen. En assistent bør være i nærheten til å hjelpe hvis pasienten glipper.

arm Stroke

En person med Parkinsons kan arbeide på armen slag mens du arbeider med en assistent. Arbeid på grunt vann, kan assistenten være rett ved siden av pasienten, klar til å sette en hånd under midsection hvis det er noen glidning eller panikk. Pasienten må ta en overhead svømming slag for å få fullt utbytte. Som han løfter sin venstre arm ut av vannet, bør han slå til venstre for å puste. Assistenten skal være på høyre side for å ikke komme i veien. Dette kan gå på for to eller tre minutter. Mange av de med Parkinsons funn som skjelvinger minske betraktelig mens de er i vannet. En person med Parkinsons som betyr vannterapi hver dag kan også legge merke til en svekkelse av rystelser i hverdagen.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com