Hoyer Sling Instruksjoner

August 5

Hoyer Sling Instruksjoner


Hoyer stropper er en merkevare av medisinsk utstyr som brukes av omsorgspersoner til å hjelpe pasienter ut av sengen når de ikke er i stand til å løfte seg opp i stående eller oppreist stilling. De to vanligste typene av stropper er U-stropper og full kropps stropper. U-stropper er nyttig for pasienter som kan sitte opp, men trenger hjelp til å komme opp i stående stilling. Full kropps stropper er nyttig når en pasient ikke kan løfte seg fra en helt tilbakelent eller liggende stilling.

Bruksanvisning

U-Sling Instruksjoner

1 Bruk en u-slynge til å flytte noen fra en seng til toalett eller rullestol eller fra en stol til en seng. Spør pasienten eller person å sitte litt opp. Finn den brede delen av u-slynge som gir tilbake støtte til brukeren. Skyv den brede ryggpartiet bak personens tilbake.

2 Loop lårstroppene rundt personens ben, ett om gangen, klemmer dem komfortabelt.

3 Fest løftebåndene som ligger øverst til høyre og venstre, og midt høyre og venstre side av seilet til heisen vugge. Kontroller at stroppene er festet til heisen vugge og rundt personens bein. Sakte heve personen som bruker heisen til hun er i stand til å plassere føttene på gulvet. Nøye gå med personen på toalettet, stol eller rullestol.

4 Løsne løftebåndene fra heisen vugge. Koble beinsnorer og skyv slynge av person, trekke det bort fra ham.

Full-Body Sling Instruksjoner

5 Bruk en full-body slynge for en person som ikke er i stand til å heve seg til en litt sittende stilling. Spør henne til å rulle på hennes venstre side.

6 Legg seilet flatt og brett den i to på langs. Slip brettet slynge under persons kropp og rulle ham tilbake til en back-liggende posisjon på toppen av seilet.

7 Rull person på hennes høyre side, før den brettes seilet blir synlig. Brett ut slynge slik at den ligger flatt og dra det så det er sentrert under henne. Rull henne tilbake på ryggen.

8 Fest løftebåndene som ligger på toppen og bunnen av seilet, på hver side av den, til et løft vugge og sakte heve person fra sengen. Flytt forsiktig personen til stolen, toalett eller rullestol og sakte senke ham inn i den. Løsne stroppene fra heisen og skyv slynge ut fra under ham.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com