Hva er Klasser av brannslukkere?

August 21

Hva er Klasser av brannslukkere?


Ifølge OSHA, er brannslukningsapparater merket med en bokstav som representerer brannklasse som enheten kan brukes. Ikke bruk feil klasse på en brann. En vann apparat ment for A-branner, for eksempel, vil føre til en klasse K spredning av brannen. (Se referanse 2.)

klasse A

Klasse A apparater er for brann i tøy, tre, papir, gummi og plastdeler. Disse materialer er kjent som vanlige brennbart materiale. (Se referanse 1.) Ifølge OSHA, brannslukkingsapparat skal være merket med en trekant rundt en A. (Se referanse 3.)

klasse B

Klasse B apparater er for branner som involverer brennbare og brennbare væsker. Dette omfatter bensin, olje og visse gasser. (Se referanse 1.) apparat skal merkes med en B på innsiden av en firkant. (Se referanse 3.)

klasse C

Klasse C apparater brukes på branner forårsaket av strømførende elektrisk utstyr. Branner kan starte på grunn av ledninger, brytere eller sikringsskap. (Se referanse 1.) apparat bør ha symbol av en sirkel rundt en C (se referanse 3.)

klasse D

I henhold til fdny, er klasse D apparater som brukes for brann forårsaket av brennbare metaller, slik som natrium, magnesium og titan. (Se referanse 1.) apparat skal være merket med en stjerne rundt en D. (se referanse 3.)

klasse K

Klasse K-apparater er spesialapparater som finnes i restauranter og kjøkken. (Se referanse 1.) Disse enhetene slukke brenn matlaging branner forårsaket av fett, fett eller vegetabilsk olje. (Se referanse 3.)


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com