Kosttilskudd for å bidra til å bygge Dopamin & amp; serotonin

September 26
Kosttilskudd for å bidra til å bygge Dopamin & amp; serotonin

Dopamin og serotonin er nevrotransmittere i hjernen som spiller en rolle i menneskelig atferd. Nevrotransmittere transportere nerveimpulser mellom celler og bidra til å opprettholde en sunn hjerne og humør. Serotonin kan spille en rolle i å lindre depresjon, redusere angst og redusere søvnproblemer. Dopamin kan hjelpe i normal bevegelse og følelsesmessig stemning og reaksjoner. Lave nivåer av disse nevrotransmittere kan spille en rolle ved depresjon og symptomer assosiert med depresjon. Forbruker enkelte kosttilskudd kan bidra til å bygge de mengder av dopamin og serotonin i kroppen din til hjelp i et sunt sinn og kropp.

Johannesurt

Johannesurt er en urt som vanligvis brukes mot depresjon og symptomer som tretthet, angst, søvnvansker og appetitt tap. Ifølge Medline Plus, kan johannesurt øke serotonin innholdet i hjernen. Denne urten kan forårsake helsemessige komplikasjoner dersom det tas i kombinasjon med andre rusmidler. Snakk med legen din før du tar dette tillegget for alle forhold, og ikke erstatte andre former for behandling med denne urten.

vitamin B6

Vitamin B6 er et viktig vitamin som bidrar til å opprettholde en sunn nervesystemet og immunsystemet. Dette vitamin er nødvendig for fremstillingen av viktige stoffer, herunder serotonin og dopamin, og dette bidrar til å muliggjøre normal kommunikasjon mellom cellene. Ifølge National Institutes of Health, er lavere nivåer av serotonin i forbindelse med tilstander som depresjon og migrene. Imidlertid har vitamin B6 ikke vist seg å lindre disse symptomer. Mer forskning er nødvendig for å bekrefte en fordel. I tillegg til et supplement form, kan vitamin B6 finnes i matvarer som bønner, kjøtt, fjærkre, fisk og beriket brød og korn.

fenylalanin

Fenylalanin er en essensiell aminosyre som kroppen ikke kan gjøre, men er nødvendig for en sunn kropp. Å ha denne aminosyren i kroppen din, må du forbruke den i mat kilder. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan fenylalanin øke nivåene av dopamin. Forskning indikerer at dette kan spille en rolle i å forbedre humøret hos personer med depresjon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com