Ionithermie Cellulite Treatment

May 23

Cellulitter er en pinlig, vanlig og frustrerende tilstand for mange kvinner, spesielt etter vektøkning eller graviditet. Selv om en rekke hud kremer, eksfoliering og behandlinger er tilgjengelige, de fleste kvinner ser svært lite, om noen, resultater fra typiske cellulitt behandlinger. Ionithermie er en cellulitt behandling utgir seg for å redusere forekomsten av cellulitter mens slanking og avgifte kroppen.

Hva er ionithermie?

Ionithermie involverer fem viktige elementer. De er galvanisk stimulering, faraday stimulering, mikronisert alger, ledende termisk aroma leire og Biotechniques merke produktene. Selv om ikke alle ionithermie behandling innebærer bruk av Biotechniques merkevare produkter, bruk av milde elektriske stimuli gjennom galvanisk og faraday stimulering sammen med naturlige ledende leire rette varmen og energioverføring, er de viktigste elementene i ionithermie behandlinger.

Detox og Muskelstimulasjon

I en ionithermie behandling, er elektroder først plassert på huden din. Galvaniske og faraday stimulerende midler fra spesialisert utstyr sende en mild elektrisk strøm til cellene i det området av kroppen. Dette stimulering øker blodgjennomstrømningen og induserer repeterende muskelsammentrekninger fra dypt inne i muskelvev, ifølge The Skin Center. På samme tid, er bestanddeler som for eksempel alger benyttes som hjelpemiddel i avgiftning av kroppen. Varme bidrar leire bidrar til å overføre varme og strøm til kroppens celler under det øverste laget av huden. Gjentatte muskelkontraksjon forårsaker en toning av muskler, mens varme og energi bidra til å redusere cellulitter.

Få glattere hud

Mange kvinner finner ionithermie behandlinger for å være svært effektive i oppstramming sine muskler og redusere cellulitter. De fem viktigste resultatene av behandlingen er en redusert forekomsten av cellulitter, en glattere hud konsistens, en profilert utseende til kroppen, bekreftet og tonet muskler og kropp avgiftning. En 60-minutters økt kan fjerne en tomme eller to fra omkretsen av en kvinnes lår området.

Risiko og bivirkninger

The Houston Med Center sier at det er noen risiko og mulige bivirkninger av behandlingen. Hudirritasjon og rødhet er de vanligste bivirkningene av ionithermie. Pasienter med metallplater eller pinner i kroppen bør ikke få ionithermie. Du kan være sår fra muskelsammentrekninger opp til et par dager etter behandlingen.

behandlingskostnader

Ionithermie cellulite behandlinger er ikke billig. Houston Med Center sier at hver økt koster vanligvis $ 130 til $ 170. Siden resultatene er sannsynlig å være bedre etter en rekke kontinuerlige ionithermie økter i stedet for bare én, kan de samlede kostnadene være opp til tusen dollar eller mer, avhengig av hvor mange behandlinger du trenger. Kostnadene varierer også avhengig av beliggenhet og spesifikk spa at de er gjort på.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com