Urter for kronisk hoste

September 10

Kronisk hoste kan være et irriterende problem, spesielt hvis du er rundt andre mennesker. Selv hoste ikke anses noe som faktisk trenger å bli undertrykt, kan det være lurt å ta en urtemedisin for å hjelpe til med å rydde ut lungene og minske virkningene av infeksjon eller betennelse. Flere urter er nyttige i denne forbindelse, og kan tas i form av te, tinkturer eller kosttilskudd.

marshmallow

Marshmallow er et utmerket slimløsende som kan hjelpe med kronisk hoste. Marshmallow er svært beroligende og kan gjøres om til en te. Den planteslim som finnes i denne urten kan bidra til å indusere en nerve refleks i lungene, noe som gjør slimet tynnere, og mer i stand til å bli utvist, gjengi en tørr, hacking hoste inn i en produktiv hoste.

Det anbefales å drikke tre kopper marshmallow te mellom måltidene for optimal effekt. Lag en te av ulmende en unse av tørket marshmallow i en halvliter kokende vann i ti minutter. Ta i begynnelsen stadier av infeksjon, når hosten er fortsatt tørr og hacking.

Lakris

Lakris er et nyttig urte rette for kronisk hoste. Lakris er ansett som et slimløsende som har en irriterende virkning nyttig ved at det stimulerer hoste å bevege slim ut av lungene. I tillegg til å være en utmerket slimløsende, er lakris også et immunsystem booster, og bidrar til å regulere slimproduksjon i lungene.

Lag en lakris te fra tørket rot. Bruk mellom 1 ts. og 1 ss. av det tørkede urt i en kopp vann. La det småkoke i 10 minutter, sil og drikke. Lakris har en sterk smak, og te kan ha nytte av noen ekstra søtningsmiddel som honning.

Anstrøk av Echinacea, Elder, Usnea, timian

Dette er en nyttig urte tinktur formel som du kan blande opp selv for å behandle hoste som er forbundet med en forkjølelse eller influensa. Timian blad er den urt som er ansvarlig for å hjelpe med hoste, mens de andre urter har helbredende egenskaper for å hjelpe med kaldt symptomer.

Formelen for å gjøre dette skjær er å bruke to deler av Echinacea til en del av de gjenværende urter. Disse kan kjøpes hos din helsekostbutikk. Du kan kjøpe en større flaske av echinacea og mindre flasker av de andre urter. Bland sammen, og ta 1/2 til 1 ts. med formelen tre ganger om dagen mellom måltider for full nytte.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com