Infrarød Heat & amp; Helbredelse

December 25
Infrarød Heat & amp; Helbredelse

De usynlige bølger av varmeenergi som leveres av infrarøde stråler har evnen til å trenge gjennom alle lag av kroppen, som trenger inn vev, muskler og ben. Når den brukes som en del av medisinsk behandling, langbølget infrarød terapi hever overflatetemperaturen av legemet, som antas å forbedre kropps fungere på flere nivåer. Infrarød varme lamper brukes ofte i badstuer og i varme yoga studioer.

En gammel tradisjon

I 1922, en japansk buddhistisk munk som het Mikao Usui utviklet en teknikk kalt palme healing eller reiki, som en form for komplementær orientalsk medisin. Reiki utøvere tror at de kan bruke intern infrarød varme for å overføre helbredende energien fra en person til en annen. Men i 2008, en systematisk gjennomgang av randomiserte kliniske studier ikke klarte å komme opp med tilstrekkelig bevis for å bevise påstander om fordelen fra Reiki for tilstander som depresjon, smerte eller angst.

Smelter bort kronisk sykdom

Dagens bruk av infrarød varme inkluderer bruk av langt infrarøde varmelamper. Disse lampene gir alle de helbredende komponenter av naturlig infrarødt lys uten noen av de negative effektene av soleksponering. Den subtile oppvarming av langbølget infrarød stråling har vist seg å gi støtte til immunsystemet ved å øke antall hvite blodceller og drepe-T-celler. Trenge inn i kroppen, har disse helbredende stråler har vist seg å gi optimal kondisjonering for det kardiovaskulære system og gir en energi løft til det metabolske system. Øke metabolismen bryter ned fett, cellulitter, avfall og andre giftige stoffer. En times langt infrarød terapi har vist seg å brenne opp til 900 metabolske kalorier mens svette induserte fra sin varme antas å bidra til utskillelse av moderne forurensningsnivået i kroppen. "The Journal of American College of Cardiology" har gjort undersøkelser som tyder på at infrarød sauna terapi forbedrer blodårer fungerer betydelig i høy kolesterol, røyking og diabetes pasienter på grunn av redusert blodtrykk, økt sirkulasjon, redusert blodsukker og vekttap.

Fordeler for the Blood

Gjennom utvidelse av blodårene som frakter livgivende blod, øker langt infrarød terapi oksygenering og regenerering av blod for bedre funksjon av kroppens viktigste organer. Denne dype avgiftning kan tillate skjulte giftstoffer i kroppens vev å bli immobilisert eller oppløst; tungmetaller, giftstoffer og kreftfremkallende materiale er dermed antas å bli løst fra kroppen for å aktivere optimal helse.

Teorier og Fordeler for psykisk helse

Tilgjengeligheten av langbølget infrarød varme i badstuer, klubber og hot yoga studioer tillater folk å få tilgang til fordelene med infrarød varme lett. Sammen med de fysiske og fysiologiske fordelene med infrarød varme er krav om at langt infrarød varme kan redusere symptomer på angst og depresjon. Advokatene mener at reduksjonen i psykiske symptomer kan være relatert til økt vitamin D produksjon forårsaket av vanlig eksponering for langt infrarød varme som er gunstig i å heve og stabilisere følelser, limbiske og nervesystemet.

betraktninger

Selv om infrarød varme blir vist å ha dokumentert helsemessige fordeler for mange, bør forsiktighet alltid utøves når utsette kroppen for sterk varme under graviditet, barndom, oppvekst og i senior år for å unngå dehydrering, elektrolyttforstyrrelser og heteslag. Ta kontakt med helsepersonell før du begynner et regime av infrarød eksponering for å vurdere om det er riktig for deg.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com