Hvordan Tenåringer Cover Up sanne følelser

March 14
Hvordan Tenåringer Cover Up sanne følelser

Tenårene kan være prøver for ungdom og foreldre både som tenåringer sliter med å holde tritt med sine skiftende kropper og følelsesmessige tilstander. Tenåringer kan dekke opp sine sanne følelser fordi de er usikre på hvordan disse følelsene vil bli mottatt, eller de kan føle seg usikre på sin egen følelsesmessige tilstand. Humørsvingninger kan være forvirrende og slitsomt, i henhold til Palo Alto Medical Foundation. Foreldre kan se etter måter tenårene kan skjule følelser for å hjelpe, men bør motstå nysgjerrige fordi det kan føre til harme.

'Jeg har det bra'

Foreldre vil kanskje merke at deres barn er synlig opprørt, men bli møtt med unhelpful setningen "Jeg har det bra», ifølge en 2011 artikkel på PsychologyToday.com. Tenåringer kan dekke opp sine følelser med dette å hevde fordi de er redd for at det å snakke om dem kan gjøre alt verre. Det er også mulig at foreldrene ennå ikke har etablert trygge, konsekvente kommunikasjon normer slik at tenåringer føler seg komfortabel åpning opp om sine følelser. Tenåringer noen ganger har blandede følelser om deres forhold til foreldre, i henhold til Palo Alto Medical Foundation. Eksplisitte invitasjoner til å snakke uten å trykke, kan hjelpe tenåringer ved å la dem vite støtte er der selv om de velger å ikke bruke den ressursen.

Uttak

Tenåringer kan også dekke opp sine følelser ved å trekke fra kommunikasjon, i henhold til PsychologyToday.com artikkelen. Trekker seg inn i stillhet, eller isolere seg i sine soverom, er en måte å unngå sine følelser. Igjen, tenåringer kan frykte at det å snakke om sine følelsesmessige tilstand vil gjøre ting verre. Holde rolig kan virke som tryggere alternativ. Foreldre kan validere tenårene ved å la dem vite at deres følelser saken, og at det er OK å føle seg trist eller sint av og til. Uansett om din ungdoms umiddelbart reagerer med å diskutere sine følelser lenger, hjelper det legge grunnlaget for fremtidig kommunikasjon.

Aktivitet

Gjemmer seg ekte følelser bak aktivitet er en annen coping mekanisme, ifølge PsychologyToday.com artikkelen. Tenåringer kan virke rastløs eller hyperaktiv, nedsenke seg i aktiviteter som trening, spising, sosialisering, studerer, eller delta i risikofylt atferd for å unngå sine følelser. Foreldre bør holde et tett øye med risikofylt atferd, fordi de kan ha varige negative effekter, ifølge American Psychological Association. Hvis spiseforstyrrelser eller andre selvdestruktiv atferd synes tydelig, ta kontakt med en lege eller terapeut for profesjonell støtte.

Opprør

Tenåringer kan føle seg mer komfortabel å uttrykke noen følelser mer enn andre. Uttrykke sinne, spesielt, kan være en måte at tenåringer dekke opp andre følelser. Tristhet, forlegenhet, og angst er vanlige ungdoms følelser som de navigerer sine kompliserte sosiale liv, ifølge en Iowa State University Extension artikkelen. Tenåringer kan storme rundt huset, smell dører eller gjør urealistiske krav til sine foreldre. Foreldre bør unngå å bidra til den emosjonelle uro ved å miste sine egne temperamentet; i stedet, forbli rolig og gi råd tenåringer til å roe ned før du nærmer situasjonen. Diskusjoner om årsaken til utbrudd, og mulige negative konsekvenser, kan vente til etter tenåringens sinne har sunket.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com