Hva er Eyebrow Gel?

June 14
Hva er Eyebrow Gel?

Mange kvinner bruker øyenbryn gel som det siste trinnet når grooming øyenbrynene. Gelen holder øyenbrynene på plass og bidrar til å definere formen. Farget øyenbryn gel kan legge til ekstra farge for en mer dramatisk look. Clear øyenbryn gel kan brukes til en naturlig, hverdagslook. Uansett kan øyenbryn gels forbedre måten dine øyne ser.

Meningen

Eyebrow gel brukes til å holde øyenbryn håret på plass. Du kan bruke gel til å forme øyenbrynene og lede hår i bestemt retning. Øyenbryn gel kommer i et lite glass eller plastflaske med et vedlagt pensel, som ligner på mascara. Den vedlagte børsten er designet for grooming øyenbrynene.

Klar eller Tinted

Øyenbryn gel kommer i to former: farget og klart. De fleste merker er klare, men noen kommer i forskjellige farger slik at kvinner kan bli mørkere eller lysere nyanse av øyenbrynene. Vanlige farger er mørk brun, lys brun, mørk blond og lys blond. Hvis du vil ha farget øyenbryn gel, prøve forskjellige nyanser som fungerer med din hudfarge og hårfarge. Noen merker av øyenbryn gel inneholder også glitter eller reflekterende partikler å legge til et dramatisk preg.

ulike formler

Hvert merke av øyenbryn gel har en annen formulering. Noen øyenbryn gels er klissete og tykk, mens andre er mer lett og flytende. Prøv forskjellige merker å finne en gel som passer din hårtype. Noen merker kan flasse eller bli for lett å arbeide effektivt.

For Sensitive Eyes

Enkelte øyenbryn gels er laget med alle naturlige ingredienser som aloe vera. Andre er vanntett og krever makeup remover å ta dem av. Hvis du har følsomme øyne, unngå glitter og se etter naturlige og allergivennlige øyenbryn gels som er kontaktlinse trygg.

Bruk av Eyebrow Gel

Starter på indre hjørnet av øyet, pusse øyenbrynene opp og ut med milde strøk. Du kan bruke øyenbryn gel som en styling hjelp etter uregjerlige bryn er formet av tweezing eller voksing. Det kan hjelpe å skape en perfekt bue form, som fremhever formen og fargen på øynene dine.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com