Diet Tips for graviditet

January 19

Kvinner blir fortalt av sine leger hvor viktig det er å spise sunt under svangerskapet, men gravide kvinner ikke alltid får de diett tips for graviditet de trenger for å forstå hva som utgjør et sunt kosthold. De vet at de må gi avkall på fast food og annen junk food, men noen ganger er forvirret om hva slags mat de bør velge å erstatte deres tidligere kosthold. Et svangerskap kosthold bør fokusere på hva som er best for mor og baby.

Stryke

Jern er viktig etter 20. uke av svangerskapet for babyens blod forsyning samt mors, i henhold til "Hva kan man forvente når du venter. Fourth Edition" I tillegg til jern mottas gjennom prenatal vitaminer, leger anbefaler 30 til 50 mg jern per dag i svangerskapet for å unngå jernmangel og anemi. Plenty av jern vil også lette følelsen av tretthet som mange kvinner opplever mens de er gravide. Jern finnes i oksekjøtt, melasse, tørket frukt og soyaprodukter.

Protein

Gravide kvinner trenger tre porsjoner protein per dag. Protein er byggesteinen av menneskelige celler og er viktig gjennom alle faser av svangerskapet. Utvikling babyer må få rikelig med protein fordi deres cellene vokser så fort. Den gravide kvinnens kosthold bør inneholde oksekjøtt, egg, fisk, kylling, cottage cheese, yoghurt og kalkun.

Frukt og grønnsaker

Gravide kvinner trenger fem porsjoner frukt og grønnsaker per dag. Frukt og grønnsaker hjelpe den gravide kvinnen unngå forstoppelse, tretthet, lavt blodsukker og irritabilitet. Ta med gul frukt og grønne bladgrønnsaker, for eksempel honningmelon, mango, brokkoli og spinat. Disse frukt og grønnsaker er viktig for barnets cellevekst, bein, hud og øyne. Kostholdet bør også inneholde noen yams, aprikos, gulrøtter og squash. Drikker en frukt smoothie eller et glass grønnsaksjuice kan bidra til å møte for frukt og grønt, i henhold til "Hva kan man forvente når du venter."

Hele korn og belgfrukter

Gravide kvinner trenger seks porsjoner med hele korn og belgfrukter per dag. Disse inkluderer ris, frokostblandinger, granola, cornmeal, havrekli, hvetebrød, tortilla, kjeks, bønner, gule erter, linser eller popcorn. Karbohydratene vil bidra til gravide kvinner som lider av kvalme på grunn brød og kjeks har en tendens til å tilveiebringe et belegg for magen og vil absorbere de ekstra magesyre. De kan også hjelpe til med forstoppelse fordi alle de ekstra fiber bidrar til å produsere daglige avføring.

Kalsium

Gravide kvinner trenger fire porsjoner av kalsium per dag. Kalsium er viktig for barnets ben, tenner og hjerte. Kalsium er også nødvendig for å holde den gravide kvinnen fra å utvikle osteoporose senere i livet fordi fosteret tar kalsium fra morens bein. Gravide kvinner bør drikke mye melk og spise masse yoghurt og ost. Kalsium-rik juice, slik som tomat juice, vegetabilsk og V-8 juice, er en annen måte for å få kalsium inn i svangerskapet diett.

Fett

Fett har fått et dårlig rykte blant dieters, men gravide kvinner trenger fett i kosten. Fosteret trenger fett for øye utvikling og hjernens vekst. Gravide kvinner bør legge litt smør eller majones til maten eller nyte litt bacon eller pølse til frokost. De må være forsiktig med å spise for mye fett, men fordi det vil legge til unødvendig graviditet vektøkning. Ernæringsmessige standarder indikerer at mindre enn 30 prosent av den gravide kvinnens daglige kaloriinntak bør komme fra fett.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com