Hvordan undervise tenåringer om Sparing og sjekke kontoer

February 26
Hvordan undervise tenåringer om Sparing og sjekke kontoer

En av de mange tingene tenåring trenger å lære i forberedelse til selvstendig voksenlivet er sterk penger lederkompetanse. Opprettholde en besparelse og brukskonto kan aktivere din tenårings å utvikle disse viktige ferdigheter. Ideelt sett bør tenåringen få denne opplevelsen mens de fortsatt i den relative sikkerheten bor hjemme, så da er han på egen hånd, han er kjent med inn og ut av pengene ledelse.

Trinn 1

Gi en oversikt over både sparekontoer og sjekke kontoene. En sparekonto er en bankkonto som betaler en liten prosentandel av renter på saldoen på kontoen til kontoinnehaveren. Kontohaveren kan sette inn penger på kontoen, og kan bruke et debetkort for å ta ut penger. En brukskonto er en bankkonto åpnet av enten sjekker eller et debetkort. Vanligvis folk bruker en sparekonto til å spare penger og en brukskonto for å administrere bruke penger på en trygg måte, råder Mountain America Credit Union nettside.

trinn 2

Forklar din tenåring at forskjellige bankene har ulike tjenester, retningslinjer, vilkår og retningslinjer for bankkontoer. Av denne grunn er det viktig å sjekke med flere ulike banktjenester institusjoner før du åpner en konto for å finne en bank som tilbyr banktjenester som passer hans behov. For eksempel kan en bank frafalle avgifter for mindreårige og en annen bank kan ha et minimum balanse som din tenåring ikke kan møte.

trinn 3

Diskuter budsjettering med din tenåring til å hjelpe ham å forstå viktigheten av å leve innenfor sine midler. Banker behandle midler raskt ved bruk av elektronisk behandling. Hvis din tenåring overtrekk sin brukskonto, vil banken kreve straffegebyrer, advarer United Health Credit Union nettside. Oppmuntre din tenåring til å sette av penger hver måned i besparelser å oppnå enten kortsiktig eller langsiktig sparing mål.

Trinn 4

Kontakte flere banker med din tenåring til å spørre om vilkår og retningslinjer for både besparelser og sjekke kontoene. Ta notater mens du samler informasjon for å aktivere din tenåring foreta en informert beslutning om hvilke finansinstitusjon å bruke for sin bankvirksomhet. Gi veiledning og hjelp hvis din tenåring trenger hjelp til å velge en finansinstitusjon, hjelpe din ungdoms velge en bank i en praktisk beliggenhet med vilkår og retningslinjer som passer hans økonomiske behov.

Trinn 5

Besøk banken med tenåringen din når han er klar til å åpne besparelser og sjekke kontoene. Ha tenåring personnummer for å gi til banken, samt to former for identifikasjon for deg og en form for identifikasjon for tenåringen - som sin student ID-kort, førerkort eller pass. Du må plassere ditt navn på din tenåring konto for å fungere som en medunderskriver på grunn av din tenåring mindre status, råder Hands On Banking nettsted. Hjelp din tenåring fylle ut skjemaene og sette pengene sine inn i regnskapet. Motta bankbøker, innskuddskvitteringer og midlertidige sjekker for regnskapet.

Trinn 6

Lær barnet ditt hvordan å opprettholde bankkontoene. Når han gjør et innskudd, må han ta det eksakte beløpet i den aktuelle banken boken som et depositum. Når han gjør et uttak, skriver en sjekk eller bruker et debetkort, må han ta det nøyaktige beløpet for tilbaketrekning. Minn din ungdoms at hvis han gjør elektroniske innskudd eller uttak, må han alltid huske å registrere disse transaksjonene i sin bank bok, eller hans saldo vil ikke være nøyaktig. Tenåringer kan trenge hjelp og veiledning med disse oppgavene i begynnelsen for å lære disse ferdighetene.

Du trenger

  • Personlig identifikasjon

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com