Hvordan gifte blodet

June 10

I dag er vi stadig utsatt for miljøgifter og skadelige tilsetningsstoffer og konserveringsmidler som finnes i vår mat og drikke. Heldigvis har avgiftning økt i popularitet, som folk blir stadig mer utdannet om denne enkle og naturlige måten å forebygge sykdommer og forbedre deres helse. Dette har gitt etter for en rekke metoder som kan brukes for det formål å avgiftning.

Bruksanvisning

1 Konsumere urte blod tonics. Urter som blått flagg, burdock, og chickweed er gode blod renseanlegg. De kan lett finnes i form av urte kapsler i naturlig supplement butikker, apotek og til og med din lokale supermarked. Den optimale dosering avhenger av en rekke faktorer som kroppsvekt og generelle helse. Les etiketten for instruksjoner om bruk og hvis du fremdeles er usikker, kan du besøke et supplement butikk som tilbyr personlig kundehjelp.

2 Spis mat som gir næring og avgifte blodet. Dette inkluderer spinat, asparges, scallion, selleri og gulrøtter. Innlemme disse matvarene i kostholdet ditt ved å legge spinat, selleri og gulrøtter til salater. Vårløk kan bli hakket i små biter og brukes til toppen av supper, eller de kan wokede for en mildere, søtere smak. Asparges kan lett dampet og lagt til en omelett eller spises som en siderett.

3 Spis mat som gir næring til leveren. Fordi leveren er en av kroppens viktigste toksin eliminators, spise mat som gir næring dette organet vil bidra til å rense blodet også. Matvarer som passer inn i denne kategorien omfatter bitre grønne greener som bladbete, sennep greener, grønne grønnsaker, grønnkål, brønnkarse og arugula. Innlemme disse matvarer i ditt daglige kosthold ved å legge dem til supper og salater og se din helse øke dramatisk.

4 Konsumere mat høy i fiber. Ground linfrø, havregryn og quinoa lage bulk i tarmen, fremme sunn, regelmessig avføring. Dette regularitet er avgjørende for å opprettholde blod renhet fordi forstoppelse kan føre til giftstoffer fra fordøyelsessystemet til å bli re-absorbert i blodet. Andre high-fiber matvarer som fremmer regelmessig eliminering er papaya, ananas og svisker.

5 Drikk grønn te. Grønn te er kjent for sine antibakterielle egenskaper og har vært brukt i århundrer i Kina for å opprettholde generelle helse og vitalitet. Katekiner finnes i grønn te har vist seg å tynne blodet som bidrar til å forebygge blodpropp. Grønn te er også kjent for å senke blodsukker og kolesterol nivåer. Sikt i minst tre kopper om dagen, og hvis du er i stand til, kjøpe løs blad grønn te som er av høyere kvalitet enn pre-bagged grønn te.

6 Reduser forbruket av bearbeidede matvarer og fokus på hjemmelaget mat laget av hele matvarer. Hvis du begynner å ta kosttilskudd og legge sunne greener til kosthold for å avgifte blodet ditt, vil du gjøre deg selv en bjørnetjeneste ved å fortsette å konsumere bearbeidet mat lastet med kunstige konserveringsmidler og tilsetningsstoffer som er vanskelig for kroppen å forbrenne. Målet for en balansert diett som hovedsakelig består av naturlige, sesong hele korn, frukt, grønnsaker og magre proteinkilder som kalkun.

Hint

  • Ta kontakt med legen din før du endrer din diett eller behandling med et kosttilskudd starter.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com