Har Chromium polynicotinate senker blodsukkeret?

October 27
Har Chromium polynicotinate senker blodsukkeret?

Hvis du er ute etter å regulere blodsukkernivået, og legger krom polynicotinate til kosthold kan være fordelaktig. Krom er et slags spor mineral som spiller en rolle i å øke insulin følsomhet. Den kommer i flere former, blant annet krom polynicotinate. Før du begynner å ta krom kosttilskudd, snakk med legen din sørge for at det er en god løsning for deg.

Funksjon

Krom øker funksjoner av hormonet insulin, som trekker sukker, i form av glukose, i celler for mat og energi. Når blodsukkeret øker, for eksempel etter et måltid, cellene i bukspyttkjertelen utgivelsen insulin for å få blodsukkeret inn i cellene, senke blodsukker teller. Ved å ikke ha nok krom i systemet ditt, kan du ha unormale blodsukkernivåer fra dårlig insulinfunksjon.

Chromium polynicotinate

Kosttilskudd produsenter produserer mange typer krom, hver med varierende grad av bioavailablity i kroppen din. Krom polynicotinate er en ren form for krom som er bundet til niacin, en type B-vitamin, noe som kan gjøre det fordelaktig å bedre blod sukker. Niacin spiller en rolle i insulin funksjon siden den binder hormonet til celle receptor områder, slik at cellen for å ta opp glukose. Denne funksjonen gjør krom polynicotinate en mer biotilgjengelig form av krom, sammenlignet med andre typer.

fordeler

Forskere ved Georgetown University Medical Center publisert en studie i 2008 i "Journal of Uorganisk Biochemistry" se inn fordelene av ulike typer krom. Spesielt forskerne evaluert krom citrate, aminosyre chelate, chelavite, polynicotinate, picolinate og nicotinate. Alle typer krom ble ansett som trygt og ingen bivirkninger ble rapportert med en hvilken som helst form. Bare krom polynicotinate, picolinate og chelavite viste positive effekter på insulin sensitivitet. Krom polynicotinate var mest gunstig, ikke bare ved å bedre insulinfølsomhet, men også redusere systolisk blodtrykk og redusere oksidativt stress ved å minske dannelsen av skadelige frie radikaler. Siden krom polynicotinate hjelper insulin fungerer bedre, kan det være gunstig i å senke blodsukkeret.

Dosering og Betraktninger

Din ideelle dosen av krom varierer avhengig av din alder og kjønn. Voksne kvinner trenger 25 mikrogram krom daglig; dette reduseres til 20 mikrogram etter fylte 50. Men krever 35 mikrogram som voksne, men bare 30 mikrogram etter 50 år dosering din tillater ikke endres basert på den type krom du forbruker. De fleste næringsstoffer har et tolerabelt øvre inntaksnivå, eller UL, informere deg om hvor mye du kan trygt svelges. Få negative helseeffekter forbundet med krom, så en UL er ikke satt, sier Linus Pauling Institute. Krom, i enhver form, kan samhandle med visse medisiner så University of Maryland Medical Center anbefaler å unngå bruken hvis du tar antacids, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler som aspirin, thyreoideahormoner eller medisiner for å senke blodsukkeret ditt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com